Zijn 2x geweest nu wespennest hopenlijk helemaal weg (maar alle vertrouwen erin)
Ijsselstein
Kloppenburg
Zeer goed en profesioneel geholpen
Stadskanaal
Aarnoud Nelemans
Mark was zeer snel, hij reageerde direct op onze vraag en plande direct ( heel flexibel ) een afspraak in. Doordat wij beide heel de week werken was het op zaterdagochtend ook geen enkel probleem....Mark was zeer snel, hij reageerde direct op onze vraag en plande direct ( heel flexibel ) een afspraak in. Doordat wij beide heel de week werken was het op zaterdagochtend ook geen enkel probleem. Keurig op tijd op de stoep en het nest naar alle tevredenheid verwijderd! Bedankt!
Zwijndrecht
Piet van der eind
Op een professionele mannier opgelost
Giessenburg
T. Mocking
Stipt op tijd. Nam tijd voor uitleg. Nam zelf het initatief voor een extra behandeling voor de zekerheid. Resultaat effectief
Zutphen
Sipke hiemstra
Woensdag gebeld, vrijdag afspraak. Bedrijf komt keurig op tijd en gaat direct aan de slag. Wespenpoeder in de ingang gespoten en de wespen nemen dit mee naar het nest. Nog even afwachten hoe snel er...Woensdag gebeld, vrijdag afspraak. Bedrijf komt keurig op tijd en gaat direct aan de slag. Wespenpoeder in de ingang gespoten en de wespen nemen dit mee naar het nest. Nog even afwachten hoe snel er resultaat is, maar men geeft garantie (een evt. 2e behandeling is gratis), dus dit komt helemaal goed.