Snel gevonden en afspraak gemaakt. Door omstandigheden heeft diegene zich niet aan de afspraak kunnen houden, maar dat was begrijpelijk. Nieuwe afspraak snel gemaakt en nagekomen.
Ool
Tom blijenberg
(Bewerkt)
Uiteindelijk goed opgelost
Roermond
Daems
Gebeld en 1 uur erna werd ik gelijk geholpen en werden de wespennesten verwijderd, super snelle service 👍
Maastricht
Tom
Na een wespennest te hebben ontdekt in de spouwmuur heb ik meteen contact opgenomen met Ruben. Daags erna kon hij al komen. Hij is een kwartiertje geweest en met garantie weer gegaan. Als er nog...Na een wespennest te hebben ontdekt in de spouwmuur heb ik meteen contact opgenomen met Ruben. Daags erna kon hij al komen. Hij is een kwartiertje geweest en met garantie weer gegaan. Als er nog activiteit in het nest is na een week komt hij terug binnen de garantie.
Doenrade
John
Gisteren wespennest ontdekt tijdens het slopen van de badkamer, direct gebeld en had me vandaag meteen ingepland. Snel geholpen en goed van informatie voorzien. Top werk geleverd!
Doenrade
Anouk
Zeer slecht. In de ochtend gebeld met dit bedrijf dat ik vermoedelijk een rat of een marter in huis heb. Ik kreeg een mobielnummer en moest geluidsfragmenten doorsturen en gegevens in het appje...Zeer slecht. In de ochtend gebeld met dit bedrijf dat ik vermoedelijk een rat of een marter in huis heb. Ik kreeg een mobielnummer en moest geluidsfragmenten doorsturen en gegevens in het appje zetten en dan zou Ruben na het te hebben beoordeeld contact opnemen voor een afspraak in te plannen. Dit is echter nooit gebeurd. Zelfs niet toen ik 2 dagen later informeerde hoe het ervoor stond en of ik uberhaupt nog gebeld zou worden. Hierop ook niks gehoord. Zeer slecht! Ik heb een ander bedrijf gebeld en die zijn dezelfde dag nog langs gekomen. Zo kan het dus ook!
Sittard
Laudy
Snelle deskundige verdelging; Chapeau!
Sittard
rob
Goed contact met Ruben, heeft het ook snel verholpen het probleem met de wespen, binnen een half uur.professioneel aangepakt