Prima! Snelle levering. Met de stalen konden we de keuze heel goed bepalen.
Ger Mooren
Snel besteld snel geleverd - veel verzendkosten voor 1 rol behang
Gemma
Goede kwaliteit en snelle levering
Marilou Kwakernaak
Alles is goed verlopen. Echter hebben wij duur behang gekocht en dan verwacht je dat de beschrijving klopt. Er staat dat het behang dye dip is met grijs/zwart/wit. De kleuren die het behang...Alles is goed verlopen. Echter hebben wij duur behang gekocht en dan verwacht je dat de beschrijving klopt. Er staat dat het behang dye dip is met grijs/zwart/wit. De kleuren die het behang daadwerkelijk heeft zijn donkergroen/grijs/wit. Toch wel een behoorlijk verschil.
Elwin Boshoven
Bestelling behang, ging snel en ook de bevestiging snel. Voorraad behang zou snel geleverd moeten zijn, was hier niet het geval. Zelf moeten contacten en bleek het al onderweg te zijn. GLS...Bestelling behang, ging snel en ook de bevestiging snel. Voorraad behang zou snel geleverd moeten zijn, was hier niet het geval. Zelf moeten contacten en bleek het al onderweg te zijn. GLS uiteindelijk nog een dag langer om te bezorgen. Al met al was het voortraject goed maar de informatiestroom omtrent levering was ondermaats.
Marc Wilbers
Korrekte levering
Jeanne van Hout
Keurig geleverd. Overzichtelijke site
Janne
Prima website, goede prijzen. Tot op heden heb ik mijn pakket nog niet ontvangen, de track en trace code die ik had ontvangen werkt niet meer.