S.Tijsmans

Ik bestelde mijn behang ,de betaling lukte niet er werd meteen gereageerd door iemand van Behangwebshop.En opgelost werd het , Toen besloot Post.nl mijn pakket met behang niet de bestelde dag te... Ik bestelde mijn behang ,de betaling lukte niet er werd meteen gereageerd door iemand van Behangwebshop.En opgelost werd het , Toen besloot Post.nl mijn pakket met behang niet de bestelde dag te leveren .En een medewerster van behangwebshop belde mij er netjes over op ,zodat ik er van op de hoogte was en een dag later was het er , Ik ben een super tevreden klant en vertel dit verder want ik heb kwaliteit behang voor een betere prijs met vele voordelen .Over een paar maanden een slaapkamer behang uitzoeken en dat natuurlijk weer bij BEHANGWEBSHOP.NL

Jazeker "service" en wel hele goede,
En snelle bezorging plus goede verpakking,
En het is fijn dat er een starters pakket bij zit .

Ik zou werkelijk niets kunnen bedenken .

Wiske

Super leuk behang en makkelijk om mee te werken. Bestelling is conform afspraak goed verpakt bezorgd.

De Wolf

1x goed 2x minder goed ..

goeie kwaliteit

als er beloofd word om binnen drie dagen te leveren …………...dat oo te doen en niet een mail sturen dat het product niet beschikbaar is .

Hans van Brummelen

Veel heel veel keuze. Zit wel iets voor je bij. En met behangset! (borstels, mes, schaar) uiteraard lekker snel en compleet bezorgd!

Anoniemie

Snelle levering, ruime keuze, nette prijs

Prijs

Ik miste de informatie over de bezorging, zou prettig zijn als ik had geweten wanneer het werd bezorgd.

Behangmevrouw

Snelle levering en de kleuren van het behang kwamen goed overeen met de website

Het retourneren van 1 rol zou eenvoudiger moeten kunnen vanuit je account. Dan hoef je niets meer zelf in te vullen.

G.Wanders

Als een bestelling niet door gaat omdat het niet meer geleverd kan worden moet je lang op je geld wachten. Ik heb inmiddels al 5x gebeld en ben 3 weken aan het wachten.

Veel meer keuze uit behang als wat ik hier in de bouwmarkten en winkels tegen kwam

Site gaf bij mijn behang keuze aan een levertijd van 2 tot 3 werkdagen, nadat ik had besteld kreeg ik 2 dagen een mail dat dit behang niet op voorraad was en dat ze zelf ook zaten te wachten op... Site gaf bij mijn behang keuze aan een levertijd van 2 tot 3 werkdagen, nadat ik had besteld kreeg ik 2 dagen een mail dat dit behang niet op voorraad was en dat ze zelf ook zaten te wachten op levering van de leverancier. Al met al had ik dus willen behangen in mijn vakantie en toen mijn vakantie afgelopen was(14 dagen later) werd het behang pas geleverd.

Thomas Siemerink

Levering was perfect maar nu het product terug is geretourneerd laat het terug storten van het geld nog steeds opzich wachten

Sneller geld terug storten

Door en door slechte medewerkster

geen enkele

andere personeel voor telefonie