Marion

Prima. Goede prijs, geen verzendkosten hoeven betalen terwijl ik maar 1 rol bestelde en een gratis behangetje wat erg handig is. Via mail vrijwel gelijk netjes en correct reactie op mijn vraag.

Wilrik

Alleeeerst werd er pas na 6 dagen geleverd. Niet na 2-4 zoals op de site staat aangegeven .

Vervolgens 1 verkeerde rol geleverd. Geen reactie op mijn email. Moeten nabellen. Moet op eigen kosten retour sturen. Pas als het retour is wordt de juiste rol opgestuurd. Nu wel binnen 4 dagen??

Geef de levertijd correct aan op de site

Reactie Behangersbedrijf Veltenaar BV:

Beste Wilrik,
Beste Wilrik,
Allereerst onze excuses.....Vriendelijk dank voor uw review, even voor de duidelijkheid, u heeft de bestelling geplaatst op 25-05-2017, wij hadden landelijk een vrije dag ivm Hemelvaart.
Vrijdag de 26e mei waren alle fabrieken gesloten, vandaar dat uw bestelling vertraging heeft opgelopen, wat betreft de levering van de verkeerde rol, dit is inderdaad fout, maar u hoeft niet de portokosten te betalen die u bij het postkantoor betaald, want dat hebben wij gezegd dat u deze terug gestort op krijgt uw rekening, wij hopen dat het behang vandaag uiterlijk maandag naar u verzonden word, zodat u kun behangen. Nogmaals onze excuses en waarschijnlijk de communicatie stoornis, Met vriendelijke groeten, fijn pinksterweekend en graag tot ziens. Bertina Veltenaar de Jong.

v wachem

Onduidelijk wanneer rollen ongeopend wel of niet teruggestuurd kunnen worden. Het lijkt wel, maar je krijgt je geld niet terug! onacceptable

mooi aanbod

onduidelijk wanneer rollen ongeopend wel of niet teruggestuurd kunnen worden. Het lijkt wel, maar je krijgt je geld niet terug! onacceptable

Heel tevreden ... ook telefonisch zeer vriendelijk en de producten werden op tijd geleverd :-)

Rudi

Dinsdag bestelt ,en donderdag al in huis ,van Nederland naar belgie ,dat is snel ,mooi papier en veel keuze ,ben content ,?

Bestelling correct, alles gaat volgens afspraak

De site is overzichtelijk en ruime keuze en het behang was snel geleverd

Nadat de website wel werkte, goed.

Goedkoop, goed behang en snel in huis.

De website werkte diverse keren niet goed. Dit was tijdens het weekend.

Joep

Prima.... snelle levering en netjes verpakt

Prima ervaring ik zou hier opnieuw bestellen

groot assortiment

nee