Potjeau Anita

Behangpapier besteld en wachten tot ze leveren ,Na een paar dagen nog geen bestelling gekregen .Ik stuur een mailtje met de vraag wanneer we onze bestelling mogen ontvangen .Reeds kort nadien krijg... Behangpapier besteld en wachten tot ze leveren ,Na een paar dagen nog geen bestelling gekregen .Ik stuur een mailtje met de vraag wanneer we onze bestelling mogen ontvangen .Reeds kort nadien krijg ik telefoon dat er al geleverd is op 1februari bij de buren .Na de bestelbon nog eens bekeken te hebben kwam ik tot de conclusie dat het pak weleens in nr 33 kon geleverd zijn inplaats van nr 3 .Bij navraag bij de nieuwe bewoners van nr 33 kon ik mijn bestelling meenemen .

Vlugge reactie

Een briefje achterlaten in de brievenbus wanneer het paket bij de buren geleverd is

Anno

Uitzoeken , bestellen , ontvangen en behangen. Precies zoals je het wilt. Prima ervaring dus.

Het klopt allemaal. Nergens onduidelijkheden of twijfel.

In de gratis behangset zitten twee borstels. Welke is voor het aanbrengen van de lijm en welke is voor het aandrukken van het behang?

Anna Koopen

Website ziet er mooi en duidelijk uit ?

Dat er stond levertijd 2 tot 4 weken en dat het met 2 dagen binnnen was waren wij daardoor erg verrast .?

Geen ?

Uitstekend

Makkelijk te bestellen .

Silvia

Ordered a wallpaper.

Wide range of selection.

More instructions like how to handle a "rapport" should be mentioned on the website.

Krechting

Positief.

Behang besteld voor kinderkamer. Tijdens de keuze speciaal gefilterd op vliesbehang, omdat we met andere soorten behang geen ervaring hebben. Toen het desbetreffende behangpapier geleverd werd,... Behang besteld voor kinderkamer. Tijdens de keuze speciaal gefilterd op vliesbehang, omdat we met andere soorten behang geen ervaring hebben. Toen het desbetreffende behangpapier geleverd werd, bleek het om vinylbehang te gaan ipv vliesbehang. Nogmaals gecontroleerd op de website, en er stond wel degelijk bij dat het vliesbehang was, wat dus in werkelijkheid niet het geval was. Klantendienst gecontacteerd maar nooit reactie gekregen. Info op website en dienst na verkoop werkelijk ondermaats.

Ellie Nobel

Keurig op tijd geleverd.

Kreeg er gratis een behangset en behanglijm bij geleverd.

Bestelling Keurig en snel geleverd

Liline Erdmann

Duidelijke site, snelle levering.