Eerste keer besteld en prima bevallen.

Korting op behang gekregen die ik nergens anders zou hebben gekregen op andere sites.
Kon overgebleven rol terugsturen.

Van Bree

Durfde het niet aan om behang online te bestellen, door de goede beoordelingen toch gedaan. Uitermate tevreden! Bedrijf is telefonisch goed bereikbaar en medewerkers behulpzaam en vriendelijk. Zeker... Durfde het niet aan om behang online te bestellen, door de goede beoordelingen toch gedaan. Uitermate tevreden! Bedrijf is telefonisch goed bereikbaar en medewerkers behulpzaam en vriendelijk. Zeker een bedrijf om in gedachte te houden als je weer moet behangen.

Telefonisch zeer goed bereikbaar. Vriendelijke medewerkers en snelle goede levering.

Sabrina

Het beang wat ik heb besteld is netjes en snel geleverd de rollen zaten goed verpakt en ik kreeg er zelfs een behang setje bij.
Ze waren het voordeligste maar dat merk je zeker niet aan de...
Ze waren het voordeligste maar dat merk je zeker niet aan de service. Ik zou er zeker nog eens betestellen en raad de site/winkel dan ook van harte aan.

Snelle en nette levering, goeie prijzen

Het is de eerste keer dat ik behang heb besteld via internet en mijn ervaring met uw bedrijf is uitermate goed bevallen.

Snelle en goede service.

Neen

Natalia Gogitsjaisvili

Erg goed, klantvriendelijk en correct

tijdige levering

nee

francois

Heeel goede ervaring, perfect geholpen geweest, TOP

Het contact met de mensen telefonis

Valt mij niets te binnen

Lila

Prima!

Goed bereikbare klantenservice met heldere antwoorden op vragen

Mogelijkheid foto's van behang meer uit te vergroten

Tasman Wageningen

Spectaculair fotobehang. Erg blij mee

Gratis behang set + in de doos zat ook nog eens behang plaksel. Naar de winkel gaan was dus helemaal niet meer nodig. Kon gelijk beginnen met behangen.