Van der Stelt

Prima service, de tweede keer dat ik hier heb besteld. En ik kom er zeker nog eens terug. Ik had een behang met motief gekozen en zocht daarbij een effen kleur, maar kwam er op de site niet uit.... Prima service, de tweede keer dat ik hier heb besteld. En ik kom er zeker nog eens terug. Ik had een behang met motief gekozen en zocht daarbij een effen kleur, maar kwam er op de site niet uit. Advies gevraagd en kreeg netjes meerdere bijpassende opties via de mail. Hieruit een keuze gemaakt en ik ben er zo blij mee. Dankzij het advies van een medewerker nu een top kinderkamer. En ook nog eens heel snel geleverd!!

Snelle levering, extra's (behangpakket) en goede service.

Geen tips, ga vooral zo door!

Wat een service ! Kwaliteitspapier en snelle levering.

- snelle levering
- zeer goede kwaliteit

Mariska

Behang besteld via de webshop. Levering binnen 3 werkdagen met gratis behangset en de juiste lijm werd voorgesteld bij het afrekenen.

Online bestelling, zeer vlotte afhandeling

van der Plas

Een vlotte levering van onze order

Prima site met genoeg keuze.

Heel fijn dat er een berekeningssom bij zit!! Genoeg keus en de korting was mooi meegenomen!!

Bij achteraf betalen moet je je telefoonnummer op 2 plaatsen aangeven terwijl er geen * bij staat. Vervolgens pakt de bestelling niet en geeft het systeem aan dat mijn telefoonnummer niet klopt. Na... Bij achteraf betalen moet je je telefoonnummer op 2 plaatsen aangeven terwijl er geen * bij staat. Vervolgens pakt de bestelling niet en geeft het systeem aan dat mijn telefoonnummer niet klopt. Na meerdere malen iets geprobeerd te hebben kwam ik erachter dat ik mijn telefoonnummer 2x moest invullen.

Krul met Stijl

Prima verloop...duurde even voordat ik een eerste reactie kreeg.

Van Bel

Goede en snelle afhendeling, ook telefonisch heel wat info gekregen.
Goede en snelle afhendeling, ook telefonisch heel wat info gekregen.
Het bestelde product liet echter er de wensen over, de kwaliteit van het papier was slecht, enkel gebruik van vliespapier zou veel beter zijn. kleur van de poster gaat ook af.

Goede bereikbaarheid en vriendelijke medewerkers beantwoorden mijn vragen

Diestverlening is oké, kwaliteit van producten echter niet

Tania Schelfhout

Zeer snelle en goede levering van behangpapier aan huis

Snelle levering en niet duur