Marina

Zeer correcte en snelle levering . Ben blij dat ik de behangwebschop .nl heb leren kennen .

Als men vragen heeft krijg je dadelijk antwoord

M. de Haas

Gemakkelijk en bellen direct als ik een vraag heb.

nemen direct contact op wanneer je een vraag hebt

gewoon zo blijven doorgaan chapeau

S.Altenburg

Prima ervaring!

Vlotte levering.
Gelijk de volgende dag al in huis.
Goede werkinstructies erbij. Top!

Perfecte transactie!

Prima behang en snelle levering

snelheid

behangplaksel toevoegen in het kitje, nu moesten we nog apart wachten op de plaksel

Ruim tevreden over de levering en het gratis krijgen van behaaglijm en behangbenodigheden vind ik erg klantvriendelijk en attent.

Zoals eerder aangegeven is het geven van extra's zoals de behanglijm erg klantvriendelijk en attent

2e keer dat ik nu besteld heb bij deze webshop en ondanks ik zeer tevreden ben wel een puntje van kritiek: de ontvangen behang bevat details in het patroon die niet te zien zijn op de website. Op we... 2e keer dat ik nu besteld heb bij deze webshop en ondanks ik zeer tevreden ben wel een puntje van kritiek: de ontvangen behang bevat details in het patroon die niet te zien zijn op de website. Op we website lijkt de achtergrond, van een behang met bv barok print, egaal maar heeft in werkelijkheid een subtiel barokprint wat op de afbeelding van de website niet te zien is. Dit maar kinderbehang besteld en eveneens details op het begang die op de website niet te zien zijn.

Raf VD

Apart aanbod
Oké

Duidelijke beschrijving product

Behang op de website gezocht en besteld, snelle levering, prima. Gratis behangpakketje. Leuk.

Reactiesnelheid nav van een vraag. Helemaal prima, ben zeer tevreden.

Ik weet niet wat after sales zijn? Misschien kunt u daar een Nederlandse term voor gebruiken?

Super snelle levering !