Duidelijke site, snelle levering, geen verzendkosten.

Een goede ervaring en vlotte service.

De snelle bezorging is echt super, we konden snel weer aan de slag.

Snelle afhandeling!

De chauffeur van de levering had zelf gehandtekend dat het pakketje afgeleverd was om 17.00u.
Deze info ( uur van levering en kopie handtekening) vond ik terug op de website van track and trace.
Uiteindelijk werd het geleverd om 18.00 en moest ik helemaal niks aftekenen bij ontvangst?

Anneke L.

Zeer tevreden! Prima assortiment, snelle levering en hartstikke leuk dat we er gratis behangselplak en een plak-borstel-set bijkregen! Dat is nog eens service!

Prima, snelle levering. Product was wel lastig te verwerken , gelukkig heeft n Professional het gedaan. Anders had t niet gelukt.

Goede service, snelle levering. Gratis behangset en plaksel

Helemaal goed

rijckaert christien

Positieve ervaring

snelheid van bestelling

mogelijkheid tot geven van info wanneer op de dag de levering kan ,niet iedereen is altijd thuis...