Bakker

Correct, snel en goede prijs kwaliteit verhouding! !

Brede keus voor een scherpe prijs.

Betere zoekfunctie voor behang maken in de site. Ik heb lang gezocht nadat ik bij de tweede site bezoek het eerste gevonden behang terug te vinden.

Meerdere rollen behang gekocht

Snelle levering, duidelijke communicatie!

Schellekens

We hebben een deursticker besteld en deze werd binnen enkele dagen al geleverd. Daarna een tweede deursticker besteld en even gebeld met de winkel. Vriendelijke dame stond mij ter zakenkundig en... We hebben een deursticker besteld en deze werd binnen enkele dagen al geleverd. Daarna een tweede deursticker besteld en even gebeld met de winkel. Vriendelijke dame stond mij ter zakenkundig en correct te woord.

geen verbetertips

Duidelijke informatie op de website, vlotte levering en afhandeling.

Vlotte levering

Nvt

Goed behang snel toegestuurd gekregen, leuk gratis behangsetje erbij! Advies op website voor welke behangplaksel passend is, is zeer fijn.

snelle levering, leuk gratis setje erbij

Goed en snel, veel keuze

maarten Spaans

Top, duidelijk,snel,

Marie Petitjean

Ik ben zeker tevreden over de bestelling die ik plaatste. Ik kon online nakijken wanneer de levering zou plaatsvinden en dat klopte ook. Erg vriendelijke koerier trouwens. Het behangpapier kwam... Ik ben zeker tevreden over de bestelling die ik plaatste. Ik kon online nakijken wanneer de levering zou plaatsvinden en dat klopte ook. Erg vriendelijke koerier trouwens. Het behangpapier kwam netjes aan in een doos. De kleur zag er net zo uit als op de website. De kwaliteit van het papier was goed. Het resultaat is zeer mooi.

Makkelijk bestellen. Geen verzendkosten. Snelle levering. De kleur van het behangpapier op de website stemde overeen met het behangpapier zoals ik het thuis kreeg. Prima!