Twee rollen behang besteld. Kon maten van de muur invullen en dan werd berekend hoeveel rollen nodig waren. Snelle levering (2 dagen). Had daarna een vraag over het aanbrengen via de website gesteld...
Duidelijke bestelprocedure, snelle levering, had een vraag gesteld via de website en werd binnen 5 minuten teruggebeld.
Geen.
Mooi behang , snelle levering!
Super mooi behang!!!
Bestelling ging eenvoudig, maar verzenden duurde langer dan aangegeven op de website.
Het duurde langer dan op de website gemeld was voordat de bestelling werd verzonden. Over de vertraging is geen bericht verzonden.
Uitstekend!
Goede kwaliteit voor een mooie prijs
Telefonisch contact was behulpzaam en vriendelijk. Behang was snel bezorgd en van goede kwaliteit. Heel blij mee!
Prima!
Scherpe prijs, gratis verzendkosten.
Website vond ik niet heel erg overzichtelijk. Ik zocht naar retrobehang, kon deze niet meteen vinden.
Verder heb ik betaald via overmaken per bank. Een schermafdruk van de betaling zou kunnen...
Snelle order behandeling, zelf tijdens de kerstperiode!
De bestelling is vlot geleverd! Bestellen ging makkelijk.
Veel keuze uit verschillende soorten behang. Voor iedereen zit er wel iets bij!
Ik heb het behang nog niet ontvangen , ik heb een mail ontvangen dat mijn bestelling vertraging heeft opgelopen i.v.m. de feestdagen en de eerste week van januari geleverd zal worden.
Ik kan niet alle vragen beantwoorden omdat ik het behang nog niet ontvangen heb, het eindoordeel is daarom redelijk.