Bianca

Prima overzichtelijke site, leuke behangetjes en veel keus, snel geleverd én compleet met gratis behangset!

duidelijke website, overzichtelijk

graag ook bij elke behangsoort foto's toevoegen van het behang op een wand voor een beter inzicht in hoe het uiteindelijk staat, uiteraard met enkele meubels ervoor om de verhoudingen in te kunnen... graag ook bij elke behangsoort foto's toevoegen van het behang op een wand voor een beter inzicht in hoe het uiteindelijk staat, uiteraard met enkele meubels ervoor om de verhoudingen in te kunnen schatten. verder zouden aanvullende kortingsacties leuk zijn!

Patricia Duin

Overzichtelijke website. Mits iets op voorraad is wordt het snel geleverd.

Carmen

Poster behang besteld

Snelle levering, goed verpakt!

Makkelijk te bestellen, goede juiste levering, scherpe prijzen

goed levering, scherpe prijzen

Van den berg saskia

Lvv

Voorbeeld stukjes besteld en ontvangen. Snelle levering van het behang. Vriendelijk te woord gestaan toen ik belde met een vraag. Al met al, goede service en het behang had een goede prijs/kwaliteit... Voorbeeld stukjes besteld en ontvangen. Snelle levering van het behang. Vriendelijk te woord gestaan toen ik belde met een vraag. Al met al, goede service en het behang had een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Super snelle levering en mooi materiaal- kon op de site niet goed zien dat het behang zo'n mooie structuur had. Erg tevreden klant! Enige punt voor verbetering was dat ik telefonisch niemand kon... Super snelle levering en mooi materiaal- kon op de site niet goed zien dat het behang zo'n mooie structuur had. Erg tevreden klant! Enige punt voor verbetering was dat ik telefonisch niemand kon bereiken toen ik een vraag had.

Snelheid en kwaliteit behang. Leuk gratis behangset erbij.
Prijs- kwaliteit is erg goed.

Telefonische bereikbaarheid.

Veel keuze via web shop.
Vraag over product via mail vlot en correct behandeld.
Goede info over leverings mogelijkheden en volgen van pakket

veel keuze, goede service via mail contact

Ester

Zeer vlotte verzending. En een hele ruime keuze in allelei wand bekleding. Gewoon top

snelle levering

Geen.

Prima sevice en snelle levering

Ga zo door