Prefect!
Weinig extra kosten!
Zelfs nog korting.
Snelle levering.
Geen.
Eerste maal dat ik iets bestel, alles is prima gegaan
een heel vlot verloop, goede informatie
niet
Ik vond mijn eerste bestelling best een gok aangezien ik niet alle produkt informatie vond op de website. Maar uiteindelijk ben ik wel tevreden over het resultaat.
korte wachttijden en vriendelijke hulpverlening bij telefonisch contact klantendienst
Het was mijn niet opgevallen dat ik op de nederlandse website ipv de belgische heb besteld. Daardoor duurde de levering langer dan verwacht. Het zou beter mogen aangegeven zijn aan de klant of hij...
Mooie shop, makkelijk bestellen en snelle levering
Ben heel blij met Behangwebshop. Snelle levering,goedverpakt en ontvangen wat ik besteld heb. Volgende keer zeker weer bestellen bij Behangwebshop.
Snelle levering.
Nee.
In een paar muisklikken bediend! Snelle service, prachtige keuze, gemakkelijke zoekopdrachten. Snelle antwoorden op mogelijke vragen.
Het gratis behangsetje is super.
Een zeer goeie schaar!
Gratis levering is ook super!
Echt klantvriendelijk! Ik,heb jullie al aan verschillende mensen aangeraden!!.
Nu 2 x keer besteld. Bestelling snel binnen. Duidelijke info op de site. En daar waar je vragen zijn, krijg je snelle response via email.
Had een fout in de bestelling gekregen, maar werd direct opgepakt en verholpen, mijn complimenten
Zoek functie op de site zou bondiger mogen. Als je nu in iets intypt krijgt je vaak meer te zien dan dat nodig is. Beter zoekfunctie zou goed verbeterpunt zijn
Zeer tevreden!!
Snel en efficiënt