Erik

Gemakkelijke website

Mira

Heel prettig en professioneel

Duidelijke informatie betreffend product

Slechte ervaring. Bestellen is makkelijk, maar met retourneren is er geen begrip

Reactie Behangwereld:

Bedankt voor uw feedback. U kunt altijd binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren. Het is uw verantwoordelijkheid om dit binnen de gestelde retourperiode te doen. Wij kunnen niet... Bedankt voor uw feedback. U kunt altijd binnen 14 dagen na ontvangst van uw bestelling retourneren. Het is uw verantwoordelijkheid om dit binnen de gestelde retourperiode te doen. Wij kunnen niet voor elke klant individueel de voorwaarden omtrent retourneren gaan aanpassen.
Jammer dat u ons hierdoor een slechte review geeft.
Behangwereld.nl

Behangwereld

Behang besteld van Esta bij behangwereld. Na enkele dagen zonder verzendingsbericht, heb ik zelf maar eens gebeld wanneer het verzonden wordt. Ik heb betaald en wil gaan behangen. De medewerker gaf... Behang besteld van Esta bij behangwereld. Na enkele dagen zonder verzendingsbericht, heb ik zelf maar eens gebeld wanneer het verzonden wordt. Ik heb betaald en wil gaan behangen. De medewerker gaf aan het behang eind juni weer beschikbaar is. Het moet opnieuw geproduceerd worden.
Jammer dat behangwereld dit niet vermeldt. Communicatie is en blijft lastig.

Ze ontvangen graag geld

M

Mooi behang, goede service.

Goede service

Ingeborg

Goede ervaringen

Groot assortiment. Mooi behang.

Carvers Frans

Overzichtelijk

Peter Poesse

Fantastische service. Product 1 was vertraagd door de leverancier. Voorstel product 2 met goed advies zelfde dag nog opgestuurd en volgende dag geleverd. Bleek te weinig te zijn door fout in onze... Fantastische service. Product 1 was vertraagd door de leverancier. Voorstel product 2 met goed advies zelfde dag nog opgestuurd en volgende dag geleverd. Bleek te weinig te zijn door fout in onze order. Met de hulp van Behangwereld een nieuwe rol bijbesteld en weer de dag erna geleverd. Alles op tijd af kunnen maken. Kwalitatief hoogstaand product en een bedrijf wat met je mee denkt. Ik kom zeker terug voor een volgende bestelling.

Duidelijk overzicht - product codes.

Els

Een zeer snelle levering

De zeer snelle levering

Jacqueline Broer

Uitstekend!

Snelle levering en keurig verzorgd.