Monica

Behang besteld van Dutch Wallcoverings. Echter behang van een ander merk ontvangen met vergelijkbare maar slechte print. Uiteraard retour gestuurd. Behang is ontvangen door het bedrijf maar heb nog... Behang besteld van Dutch Wallcoverings. Echter behang van een ander merk ontvangen met vergelijkbare maar slechte print. Uiteraard retour gestuurd. Behang is ontvangen door het bedrijf maar heb nog geen reactie mogen ontvangen. Ik wacht dat nog even geduldig af.

Reactie Behangwereld:

Bedankt voor uw review. U heeft het juiste behang ontvangen. Het klopt dat er geen Dutch Wallcoverings op de rollen staat, aangezien dit geen fabrikant is maar slechts een groothandel. Het kan... Bedankt voor uw review. U heeft het juiste behang ontvangen. Het klopt dat er geen Dutch Wallcoverings op de rollen staat, aangezien dit geen fabrikant is maar slechts een groothandel. Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat de print niet naar wens is. Wij hebben uw retourzending in goede orde ontvangen en het aankoopbedrag moet inmiddels al op uw rekening staan.
Behangwereld.nl

van Veen

Eerlijk bedrijf!
Ik heb na een bestelling gemaild met een vraag, na een paar minuten werd er gereageerd en meteen opgelost.

Kwaliteit is super qua product en qua personeel.

Kwaliteit behang.

Super

Goede prijs
Ruim assortiment

Yvonne van kaathoven

Ging allemaal prima met bestellen, nu heb ik een probleem en reageren ze niet.

Reactie bij verkoop

Reactie Behangwereld:

Na contact bleek deze review niet voor ons bestemd, aangezien het een bestelling bij een andere webwinkel betreft.