Bott

Goed geregeld,

duidelijk..

Christa

Veel keus met diverse prijsklassen. Normaal ook redelijk snel verzonden. 1 behang soort wacht ik al 1 maand op en nog niet ontvangen helaas. 1 behang soort omschreven als vlies behang maar is toch... Veel keus met diverse prijsklassen. Normaal ook redelijk snel verzonden. 1 behang soort wacht ik al 1 maand op en nog niet ontvangen helaas. 1 behang soort omschreven als vlies behang maar is toch echt papier. Wel mooi.

Keus/ aanbod

Reactie Behangwereld:

Bedankt voor uw review. Het ontvangen EstaHome is wel degelijk een behang met een vliesrug. Het is inderdaad wel wat dunner behang dan andere soorten vliesbehang.
Gelukkig komt het behang...
Gelukkig komt het behang waarop u al een tijdje wacht deze week weer beschikbaar, en gaan wij uiteraard direct naar u versturen. Bedankt voor uw geduld.
Veel pleizer het met behang.

T.Suikerbuikk

Ik ben zeer tevreden over behangwereld

Hele snelle levering

P Versluis

Geweldig spul geleverd

Heel duidelijk

Gerard

Goede ervaringen

Ruime keuze , goed verpakt , op tijd geleverd en niet te duur.

Reijnders

Goede kwaliteit

Je krijgt precies hoe het op de website staat

Reactie Behangwereld:

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u een negatieve ervaring heeft met de vervoerder en de klantenservice van de vervoerder. Onze excuses voor het ongemak. Gelukkig is het ontvangen plakfolie... Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat u een negatieve ervaring heeft met de vervoerder en de klantenservice van de vervoerder. Onze excuses voor het ongemak. Gelukkig is het ontvangen plakfolie naar wens. Veel plezier ermee!
Behangwereld.nl

Pieter Visser

Prima!

Grote collectie behang

Samantha Degrande

Snelle en goede levering

Goede kwaliteit

Ad

Gekregen wat ik besteld had.
Goed verpakt en met korte levertijd het pakketje ontvangen.
Ik ben tevreden !

doen wat afgesproken is

Jantine

Super

Snelle levering, goed verpakt. Mooi behang