Thea

Positief

goede kwaliteit en snelle levering

pietjepuk

groot assortiment

Nienke

Ik ben tevreden over de bestelling en levering.

Eenvoudig te bestellen. Netjes verpakt.

Ingrid Nieborg

Duidelijke site, snelle service

goede beschrijving product, goede foto's

Carolina

Bedrijf is goed bereikbaar voor vragen. Bestelling wordt snel in behandeling genomen en verzend klaar gemaakt. Rollen behang worden goed verpakt en heb deze dan ook goed ontvangen. Enige dagen... Bedrijf is goed bereikbaar voor vragen. Bestelling wordt snel in behandeling genomen en verzend klaar gemaakt. Rollen behang worden goed verpakt en heb deze dan ook goed ontvangen. Enige dagen moeten wachten op levering maar dit heeft natuurlijk met de drukte bij de pakketdiensten te maken in deze coronatijd.

's Avonds bestelling geplaatst en volgende dag klaar voor verzending!

M Riguto

Goede service snel antwoord op vragen

Prima service

P de Wolff

Prima website, makkelijk besteld, snelle levering, gewoon goed!

Zie omschrijving

Nvt prive

Snelle levering ! Maar er wordt niet op vorige bestelling gelet zodat er verschil in behang komt

Snel

Reactie Behangwereld:

Bedankt voor uw review. U heeft geen batchnummer opgegeven bij uw (na)bestelling. Anders letten wij hier uiteraard altijd op en nemen wij zeker contact op als het batchnummer niet meer beschikbaar... Bedankt voor uw review. U heeft geen batchnummer opgegeven bij uw (na)bestelling. Anders letten wij hier uiteraard altijd op en nemen wij zeker contact op als het batchnummer niet meer beschikbaar is.
Behangwereld.nl

nn