Jacobs

Goed service

Mimpen

Prachtig behang, snelle levering onze complimenten

Duidelijke website

Malena

Super

Annemar

Snelle levering, duidelijke website.

Snelle levering.

Michalashvili

Everything was good the wallpaper the delivery ! I’m very happy ! Thank you for your service

The wallpaper are very good quality

HvT

(Bewerkt)

Levering was prima. Er stond in de advertentie 7 banen. Het bleken uiteindelijk 8 vlakken te zijn. Kwaliteit papier erg slecht. Te dun en zitten allemaal witte punten in. Print is gewoon niet goed.... Levering was prima. Er stond in de advertentie 7 banen. Het bleken uiteindelijk 8 vlakken te zijn. Kwaliteit papier erg slecht. Te dun en zitten allemaal witte punten in. Print is gewoon niet goed.
Doordat het 8 banen zijn zie je de overloop van naden heel goed en dat is echt niet mooi. Ondanks de afprijzing van 100 naar 70 is de prijs-kwaliteit jammer genoeg niet goed.
Na plaatsing van deze recensie werd er meteen contact met me opgenomen. Deze service is wel heel fijn. We zijn tot een prima oplossing gekomen samen. Fijn om te weten dat een bedrijf je serieus neemt. Hier kun je gerust bestellen. Ik weet nu zeker dat mocht er iets niet goed zijn het wordt opgelost.

J de Jonge

Mooi behang

Mooi behang

Reactie Behangwereld:

Bedankt voor uw feedback. Door de drukte bij pakketdiensten kan het voorkomen dat de levering van een zending afwijkt van de oorspronkelijke aangegeven afleverdatum en tijdvak. Wij adviseren dan ook... Bedankt voor uw feedback. Door de drukte bij pakketdiensten kan het voorkomen dat de levering van een zending afwijkt van de oorspronkelijke aangegeven afleverdatum en tijdvak. Wij adviseren dan ook de tracking gegevens in de gaten te houden.
Veel plezier met het behang.
Behangwereld.nl

TheoT

Het blijft lastig iets te moeten uitzoeken op internet. De kleuren komen niet overeen met die op een pc of tablet. Dat is jammer. Het lijkt natuurlijk wel maar is dus net niet wat je zoekt. De... Het blijft lastig iets te moeten uitzoeken op internet. De kleuren komen niet overeen met die op een pc of tablet. Dat is jammer. Het lijkt natuurlijk wel maar is dus net niet wat je zoekt. De kleuren zijn in werkelijkheid donkerder.

Veel keus

Reniers

Prima verzorgd

Mieke zeeuwe

Zeer snel en correct afgehandeld.