Anner

Prettig

Overzichtelijke website, veel informatie over de producten en supersnelle verzending.

Vagevuur

Prima service

Snelle levering. Goed product

Ria van Elsland-Hartog

Had hier nog geen ervaring mee.Maar zal ik maken van uw diensten indien

Heel blij met de aankoop

Van Pol

Ervaring prima

Goede prijs kwaliteit

Feijen

Besteld snel geleverd prachtig behang

Goed geleverd behang was top

roeke ruitersport

snelle levering

Molendijk

Snelle verzending

weide

overzichtelijk

Reactie Behangwereld:

Bedankt voor uw feedback. Bij 95% van de nieuw geplaatste artikelen staan interieurfoto's. Bij sommige oudere collecties kan het nog voorkomen dat er alleen een productafbeelding staat. Wij zien... Bedankt voor uw feedback. Bij 95% van de nieuw geplaatste artikelen staan interieurfoto's. Bij sommige oudere collecties kan het nog voorkomen dat er alleen een productafbeelding staat. Wij zien hier absoluut de meerwaarde van in. Dankuwel!
Behangwereld.nl

MP

Tweemaal bestelling gedaan

Snelle levering, uitgebreid assortiment in verschillende prijsklassen

Joyce

Snel geleverd en mooi behang ! Alleen jammer van de binnenkant met het oprollen, zeker een heel stuk al gebogen, niet meer te gebruiken.

Reactie Behangwereld:

Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat de ontvangen rollen aan de binnenkant niet correct zijn opgerold. Neem even contact op met onze klantenservice via klantenservice@behangwereld.nl. Indien... Bedankt voor uw feedback. Vervelend dat de ontvangen rollen aan de binnenkant niet correct zijn opgerold. Neem even contact op met onze klantenservice via klantenservice@behangwereld.nl. Indien nodig zorgen we uiteraard voor een vervangende rol.
Fijn om te vernemen dat u tevreden bent of de levering en het behang.
Behangwereld.nl