Jenn

Aardig als je iets wil/gaat kopen.
Als je vragen heb wanneer je pakket binnen is wordt er erg geïrriteerd gereageerd.

Heb 2 rollen behang voor €283 besteld.
Helaas kwamen de...
Aardig als je iets wil/gaat kopen.

Heb 2 rollen behang voor €283 besteld.
Helaas kwamen de kleuren niet overeen zoals is afgebeeld op de website.
En nu mag ik ook nog eens verzendkosten betalen om het terug te sturen. Zodat ik mijn geld terug kan krijgen.

Of ik moet wachten tot na de lockdown.
€283 is best veel geld om te zolang te wachten.

Een antwoordnummer zou wel heel fijn zijn.

Aardig als je wat wil kopen.

Reactie Behangwereld:

Bedankt voor uw feedback. Onze website geeft duidelijk weer dat de retourkosten zijn voor rekening van de koper. Jammer dat u ons hiervoor negatief beoordeeld. U kunt er zelf voor kiezen of u het... Bedankt voor uw feedback. Onze website geeft duidelijk weer dat de retourkosten zijn voor rekening van de koper. Jammer dat u ons hiervoor negatief beoordeeld. U kunt er zelf voor kiezen of u het risico wilt nemen.
Uit coulance geven we ook de mogelijkheid het artikel retour te brengen in onze winkel. Uiteraard als wij de deuren weer mogen openen. De retourtermijn hebben wij dus voor u verlengt, zodat u het zelf kunt retourneren in de winkel en de verzendkosten bespaard. A
Behangwereld.nl

Marion

Goed en snel

Scherpe prijs veel keus snelle levering

Fam. Zoetemelk

Fantastisch, de communicatie en de reactie snelheid zelfs op zondag zijn subliem. Twee keer contact gezocht, één keer om nog iets toe te voegen aan mijn bestelling van eerder die dag en zo geen... Fantastisch, de communicatie en de reactie snelheid zelfs op zondag zijn subliem. Twee keer contact gezocht, één keer om nog iets toe te voegen aan mijn bestelling van eerder die dag en zo geen extra bezorgkosten te hoeven betalen. Ik had binnen tien minuten reactie, de producten werden toegevoegd aan de al bestaande order en ik kreeg een betaallink voor de toegevoegde spullen. De tweede keer dat ik contact zocht was om te vragen waar ik het behang kon vinden waar ik vlak voor de lockdown een staaltje van het gekregen in de winkel, ik had er een foto van gemaakt en toegezonden, binnen 5 minuten had ik de juiste link al binnen. De fysieke winkel is ook echt de moeite waard om te bezoeken, wat een keus!!! Daarbij ook enorm behulpzaam personeel met kennis van zaken. Wij zouden iedereen 'Behangwereld.nl' van harte aanbevelen!!.

Communicatie, servicegerichtheid, prijs.

Marcella Bakker

Ongelooflijk geweldig! Vrijdagochtend besteld op een hele duidelijke website en zaterdagochtend bezorgd. Alles compleet en keurig verpakt.

Snelheid, compleet en goed verpakt.

Janssen

Correct, top ingepakt.
En fijne kwaliteit
Zijn zeer tevreden

Geen mening

A.weidema

Ruime keuze, mooie kwaliteit, snelle levering

Gerard

Zeer goed en snel geleverd

En alles was op voorraad

Elize

Snel en makkelijk

Makkelijk om te bestellen, en snel met levering

Joona Rimmelzwaan

Snel binnen gekrege, ik en mijn vriendin zijn er helemaal blij mee! Super service!

Overzichterlijk, gelwedige voorbeelden.

Ogier