Amanda luistert goed naar je klachten en stelt daarbij goede vragen om over die klachten ook een duidelijk beeld te krijgen. Ze legt alles goed uit en vertelt wat ze gaat doen en vraagt of je het...Amanda luistert goed naar je klachten en stelt daarbij goede vragen om over die klachten ook een duidelijk beeld te krijgen. Ze legt alles goed uit en vertelt wat ze gaat doen en vraagt of je het daar mee eens bent. Er gebeurt niets dat je niet wilt of klaar voor bent. Geeft een heel fijn en goed gevoel. Daarbij heeft ze me goed geholpen om van mijn klachten af te komen en in de toekomst te voorkomen.
Goede uitleg en goede begeleiding en daardoor goede resultaten
Als iemand met het zelfde probleem kampt
Zeer tevreden over behandeling. Zeer discreet.
Ze is ontzettend vriendelijk en zeer vakbekwaam
Fijne begeleiding en gevoel van vertrouwen en veiligheid. Ik voelde me goed bij mijn fysiotherapeut.
Ze geeft je een duidelijk beeld wat er aan de hand is en legt de behandeling uit. Maakt je ook heel bewust wat je zelf kan veranderen in je dagelijkse doen en laten
Jolanda
Kundig
Deskundigheid! Vertrouwen
Neemt je klachten serieus en zoekt samen naar een oplossing