Schiphorst

Super mooie piepschuimkoppen.
Snelle verzending!!

Chris

Aantrekkelijke prijzen, groot assortiment en tijdige levering!
Hier bestellen is voor herhaling vatbaar.

Sabine

Prettig en vlot!

M. Theeuwkens

Na betaling kwam er in het scherm: sessie verlopen. Echter het bedrag was wel afgeschreven.
Gewacht op bevestigingsmail: niet gekregen.
Gebeld met uw klantenservice: bestelling was toch...
Gewacht op bevestigingsmail: niet gekregen.
Gebeld met uw klantenservice: bestelling was toch verwerkt.
Wat mij verbaasd is dat ik deze review wel op het door mij opgegeven emailadres krijg.

Zie boven: er zijn nog wel wat verbeterpunten.
Bij de klantenservice snel en vriendelijk geholpen.

Jozef Neven

Beste, we hebben de aankoop ontvangen maar in een verkeerde maat (L werd besteld, M werd geleverd). Op onze reactie voor het retourneren (van afgelopen donderdag) hebben we nog geen antwoord gekregen!

Zie boven

Reactie Bellatio.nl:

Beste klant,
Naar aanleiding van uw review, waarin u aangeeft nog geen reactie te hebben ontvangen op uw e-mail van 07 december jl., willen wij graag de volgende reactie geven.
Wanneer wij...
Beste klant,
Wanneer wij een e-mail naar een klant versturen, kan het voorkomen dat door de sterke filter van uw provider ons schrijven in uw spambox terecht komt. Wij begrijpen dat dit voor u vervelend kan zijn, daar wij niet gelijk de service kunnen bieden zoals u deze gewend bent. Onze excuses hiervoor. Wij hebben u weer een PB gestuurd

Kunst

Heb een bontmuts besteld de kwaliteit is erg slecht heb hem zelfs weggegooid

Reactie Bellatio.nl:

Beste Klant,
Beste Klant,
Wat jammer dat u niet tevreden bent met uw artikel. De mogelijkheid bestaat ook bij ons om een artikel te retourneren en eventueel uw geld terug te ontvangen. Gezien de besteldatum had u deze mogelijkheid.

Ongewenst2017

Wees duidelijk over de leverdatum, kom niet om 13.00 aanzetten met een mail dat de bestelling op dezelfde dag tussen 11.00 en 15.00 kan worden afgeleverd. Je kan namelijk nu al te laat zijn.

E Smits

Alles prima en snel geregeld

Yvonne vd Kolk

Snelle levering, duidelijke website

Ton Broederz

Wat geweldig mijn man had een pet nodig , met spoed En jawel besteld en met 2 dagen in huis
Wat een geweldige service , Bedankt. Tot een volgende keer . mevr. Broedersz

IK zou het niet weten ik ben dik tevreden.