Rob Schipper

Slechte ervaring met klantenservice: ik ontdekte een fout in de postcode en heb gebeld. Het antwoord was: niets meer aan te doen (terwijl het nog bij DHL lag), en als het niet geleverd kan worden... Slechte ervaring met klantenservice: ik ontdekte een fout in de postcode en heb gebeld. Het antwoord was: niets meer aan te doen (terwijl het nog bij DHL lag), en als het niet geleverd kan worden moet u opnieuw betalen voor verzending. Zo klantonvriendelijk maak je zelden nog mee, product wel snel geleverd.

Leer de medewerkers aan de telefoon in elk geval zich te verplaatsen in de klant en ga niet dreigen met opnieuw betalen en de klant onderbreken en zeggen: Nu moet u even niet zo onaardig doen. Ik... Leer de medewerkers aan de telefoon in elk geval zich te verplaatsen in de klant en ga niet dreigen met opnieuw betalen en de klant onderbreken en zeggen: Nu moet u even niet zo onaardig doen. Ik ben echt heel aardig maar dat wordt lastig vol te houden als de medewerker de procedures van het bedirjf belangrijker vindt dan de beleving van de klant

J.W.M. van Teylingen

Redelijke prijs, snelle levering en goede kwaliteit.

Anky

De bestelling werd snel en in goede staat geleverd, super !

Hoe lager de prijs, hoe aantrekkelijker om iets te bestellen.

Frederick Barendse

Snelle correcte levering ook zonder internetbankieren

Nee, alles en helemaal goed

L Spanu

Berta

Heel veel producten met leuke prijsjes, snelle levering. Tevreden klant.

C. van Wijk

Het is de eerste keer dat ik met dit bedrijf te maken heb, eerste indruk is goed.

Heb geen verbeterpunten kunnen vinden.

v.d.Puij

GENOEG ERVARING MET Bellatio.nl
BEOORDELING nu niet nodig.

Géén punten.