Marja Dragt

Jammer dat het blijkbaar lastig is om een artikel terug te sturen en daarbij moet je zelf ook nog een keerde retourkaarten betalen! Niet klantvriendelijk en belemmert mij om weer wat te bestellen...... Jammer dat het blijkbaar lastig is om een artikel terug te sturen en daarbij moet je zelf ook nog een keerde retourkaarten betalen! Niet klantvriendelijk en belemmert mij om weer wat te bestellen... daarnaast geen communicatie over het teruggestuurde artikel/geld. Dat is niet prettig, omdat je niet weet waar je aantoe bent.

Meer communiceren met de klant via de mail.

Angela de Bakker

Ik heb een Halloween masker gekocht waarvoor ik verzendkosten moest betalen. toen ik het vervolgens thuis kreeg was het veel te groot en had ik een hoofd ter grootte van Bokito moeten hebben om het... Ik heb een Halloween masker gekocht waarvoor ik verzendkosten moest betalen. toen ik het vervolgens thuis kreeg was het veel te groot en had ik een hoofd ter grootte van Bokito moeten hebben om het te passen. Toen ik vervolgens de retourvoorwaarden bekeek zag ik dat ik waarschijnlijk ook nog verzendkosten voor het retour sturen moest betalen. Ik zou uiteindelijk meer kwijt zijn aan verzendkosten als ik terug zou krijgen voor het masker. Nu zit ik dus met een nutteloos masker opgescheept.

Verbeter de retourvoorwaarden.

Reactie Bellatio.nl:

Beste klant,
Indien een product niet naar wens is zijn zoals vermeld in onze voorwaarden de retour kosten voor de klant.
Indien de gehele order retour komt krijgt de klant het gehele...
Beste klant,
Indien de gehele order retour komt krijgt de klant het gehele orderbedrag gecrediteerd, dit is inclusief de eerder betaalde verzendkosten.
Klantenservice Shoppartners

ingrid

Nette en snelle service

G. Van De Walle

Heb regenlaarsjes besteld en waren boven verwachting goed! Goede prijs/kwaliteitsverhouding

Geen verbeterpunten

arjan

Prima niks mis mee

niks houden zo

macjos

Ruime keuze t-shirts,vele modellen en kleuren.

Geen.

Arts

Alles verliep vlekkeloos.

Richard

Goed en snelle levering

Lianne

Lekker snel geleverd. Ze doen wat ze beloven.

Ze hebben het volgens mij prima voor elkaar dus.....ga zo door

Erik

Heb 5 tshirts 3XL besteld, 2 werden er in een verkeerde kleur geleverd, na een belletje werd de goede kleur nagezonden en de verkeerde kleur mocht ik houden zonder extra kosten.