Boonen

Mooie bestelling
Niet volledig geleverd maar wel betaald
Totaal geen reactie van het bedrijf

Er waren producten tekort die betaald zijn maar ze doen de moeite niet om zelfs maar te antwoorden op de mail's die ik zend

Reactie Bellatio.nl:

Beste Klant,
Beste Klant,
Wij hebben u een PB op d.d. 22 augustus jl. gestuurd naar aanleiding van uw e-mail. Waarschijnlijk is deze in uw spam box terecht gekomen. Wij zullen deze nogmaals naar u versturen , zodat wij u een passende oplossing kunnen aanbieden.

E.Jonkergouw

Prima website en service

Lintax

Besteld snel en keurig geleverd

Na 1x bestellen???

J.Schoolenberg

Het was er heel snel en het is mooi

Ineke Botden

Sorry maar heb uitermate slecht artikel gekregen.
Was goedkoop dus ik verwachtte geen duurzaamheid, maar alle drie waren binnen 1 uur kapot!

Dus klantvriendelijk etc weet ik...
Sorry maar heb uitermate slecht artikel gekregen.

Dus klantvriendelijk etc weet ik derhalve nog niet, dus ga ik neutraal invullen

optie waar ik verhaal kan halen over product?

Reactie Bellatio.nl:

Beste klant,
Beste klant,
Als eerste onze excuses, we vinden het vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent over de bestelde artikelen. Uiteraard zullen wij uw klacht in behandeling nemen. Wij hebben u een PB gestuurd.

Tamara Van den Bossche

Snelle levering, product voldeed aan de verwachtingen

Husman

Goede ervaringen mee

Van Iseghem Bart

Tevreden zeer snelle levering

O. Thomasse

Snel verzonden en netjes in een kledinghoes de dindl ontvangen, super!

Raoul

Prijs - kwaliteit verhouding is dik in orde. Leveren op tijd.