Ineke van Boven

1ste contactmoment

15 rode, 15 blauwe, 15 groene en 15 zwarte badmutsen besteld. Rood, groen, en blauw zijn prima. De zwarte zijn zeer stug, konden we niet gebruiken bij de wedstrijd. Wel alles uitgepakt en is ook... 15 rode, 15 blauwe, 15 groene en 15 zwarte badmutsen besteld. Rood, groen, en blauw zijn prima. De zwarte zijn zeer stug, konden we niet gebruiken bij de wedstrijd. Wel alles uitgepakt en is ook gedeeltelijk nat geworden, vandaar dat ik het niet terug gestuurd heb. Ik ga er wel vanuit dat de producten die verstuurd worden een geode kwalitiet hebben, is nu dus niet het geval.

Reactie Bellatio.nl:

Beste mevr van Boven,
Bendankt voor uw reactie,
Beste mevr van Boven,
Bendankt voor uw reactie,
Vervelend om te lezen dat niet uw gehele bestelling naar wens is. Wanneer er producten niet voldoen aan de wensen is er altijd een mogelijkheid om dit te bespreken met ons We zullen in een persoonlijke e-mail verder contact met u opnemen.
Team klantenservice,
Shoppartners.

TotalMore Partyserice

Tegenvaller gehad met levering via DHL, kreeg weinig medewerking om tot een oplossing te komen.

Niet meer uitleveren via DHL

Jos Schoonderwoerd

J.M. van der Hee

dennis

Levering keurig maar afwerking shirt liet te wensen over

kwaliteit product verbeteren

Françoise Parlevliet / Uitgeverij TerraLannoo

Het contact met Bellatio verliep heel soepel. De bestelling minder, maar daar werd ik zeer goed bij geholpen door de helpdesk.

Het is prettig - als je via de mail 'in gesprek bent' met een bedrijf om niet op elke mail een standaardantwoord te krijgen. Daar zou Bellatio iets op moeten verzinnen.

Reactie Bellatio.nl:

Beste Francoise Parlevliet,
Bedankt voor uw reactie.
Beste Francoise Parlevliet,
Bedankt voor uw reactie.
Voor een snelle afhandeling van uw bestelling gaan een aantal van onze processen automatisch. Hierdoor wordt er ook automatisch een e-mail verzonden.
Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door een van onze collega's omtrent uw bestelling.
Veel plezier van uw aankoop en wellicht tot een volgende keer in een van onze webwinkels.
Vriendelijke groet,
Team klantenservice
Shoppartners

M Gortemaker

Mijn ervaring is goed met Bellatio

Via shoppartners gekocht, maatvoering is denk ik spaans, (sloffen)mt 45 is nederl schoenmaat 43. klantenservice shoppartners houdt vol dat het nederlandse maat is want nederlands bedrijf en website.... Via shoppartners gekocht, maatvoering is denk ik spaans, (sloffen)mt 45 is nederl schoenmaat 43. klantenservice shoppartners houdt vol dat het nederlandse maat is want nederlands bedrijf en website. Dit klopt gewoon niet.

zie boven

Esther Houben

Voor de eerste keer bij Bellatio besteld, super tevreden over alles! Al bij twee mensen aanbevolen (in minder dan één week tijd ;) )