Natasja Bertens

Hele snelle levering

Wil niet met naam genoemd worden

Fijne afhandeling. Besteld , andere dag ontvangen, prima product.

Van Raaij

Carine

Vlugge levering

Op de foto met het product is het kleur volledig anders dan de werkelijkheid er staat dan wel een afdruk ernaast met het juiste kleur maar verwarrend want het staat niet vermeld dat deze eigenlijk... Op de foto met het product is het kleur volledig anders dan de werkelijkheid er staat dan wel een afdruk ernaast met het juiste kleur maar verwarrend want het staat niet vermeld dat deze eigenlijk de echte kleur is waardoor men denkt dat je kan kiezen heb dan voor de foto gekozen en jammer dan toch de andere kleur Maar het valt ook mee

Voskamp

Eerste ervaring afgelopen week was goed.

Had 2 x de verkeerde maat gekocht maar kon ze niet tegelijk terugsturen voor andere maat.

Jans

Goed korrekt

Reactie Bellatio.nl:

Beste. H.a. Nuijen
Bedankt voor uw bericht. Fijn om te lezen dat alles correct is verlopen.
Vriendelijke groet,
Team Klantenservice
Shoppartners.

Lemmens

Zeer tevreden

Nvt

Elbers

Tini van de Giessen

Zeer goed. Ik was al heel lang op zoek naar gezellige zonnekleppen in allerlei kleurtje, omdat ik vanwege slechtziendheid buiten altijd een klep op heb. Overal waren ze altijd uitverkocht of waren... Zeer goed. Ik was al heel lang op zoek naar gezellige zonnekleppen in allerlei kleurtje, omdat ik vanwege slechtziendheid buiten altijd een klep op heb. Overal waren ze altijd uitverkocht of waren alleen de saaie kleuren er nog en hier had ik binnen een paar dagen een hele verzameling. Dankjewel, ik ga ervan genieten!