h

Snel bezorgd, erg goed verpakt en goed op de hoogte gehouden van het verzendproces.

Duidelijker bestelproces voor nieuwe klanten. Na het aanmaken van een account vond ik het erg onduidelijk hoe het product uiteindelijk te bestellen. Na het aanmaken van een account zou je meteen in... Duidelijker bestelproces voor nieuwe klanten. Na het aanmaken van een account vond ik het erg onduidelijk hoe het product uiteindelijk te bestellen. Na het aanmaken van een account zou je meteen in het bestelscherm terug moeten keren, of kunnen kiezen om te bestellen zonder account.

bronk

De mensen acher de telefoon hebben ons goed geholpen

nathalie Rutten

Zeer tevreden!

André Stevens

Een perfect bedrijf dat zijn afspraken nakomt.

Annie Klerx

Heel goed

Nee ik was verbaasd dat er zo snel gereageerd is op een bordje wat een flinke kras had

Boerboom

?

Beloofde levertijd nakomen, heb zaterdag besteld en woensdag binnen gekregen

van rompay edy

Goed eb snelle levering

alles is ok

Michel

Snelle en correcte service!

Houden zo! ;)

Tessa pellemans

Bestelling is goed verlopen en snel bezorgd. Kleine tip, ik heb een chatgesprek gehad maar tel liep vast, en t was nergens meer terug te vinden, wellicht is dit op te lossen?? En ik heb een kleine... Bestelling is goed verlopen en snel bezorgd. Kleine tip, ik heb een chatgesprek gehad maar tel liep vast, en t was nergens meer terug te vinden, wellicht is dit op te lossen?? En ik heb een kleine tuinkabouter besteld van 20cm (die met die middelvinger) en deze staat afgebeeld in zilver en goud echter is hij alleen niet in deze kleur te bestellen. Mis andere foto maken / plaatsen. Gr Tesss