Kirsten de keijzer

Super goede en snelle service. Zaterdag besteld levertijd was donderdag en dinsdag was het vest al binnen. Mijn zoon vindt het een heelijk vest lekker warm en zacht.

Niets

rotsaert therese

Beste,
ik ben zeer content van mijn bivakmutsen,zeer vlug geleverd
Hartelijk dank.

De mutsen zijn allemaal zwart, er mag wel meer kleuren zijn, ik heb zelf een rose, jammer dat er niet meer kleuren waren.

Wim

Goede service en netjes verpakt

Niets

Agnes

Zeer slecht

glas beter verpakken op de doos breekbaar vermelden. Mails goed lezen en beantwoorden. Ik heb nu drie leveringen gehad en nog niet wat ik besteld heb en elke keer kapotte vazen in de doos.

Reactie Bellatio.nl:

Onze excuses voor het ongemak. Wij zullen uw opmerking intern bespreken. De nieuwe vazen hebben wij inmiddels verstuurd en zijn door u goed ontvangen.

E. Kuypers

Snelle levering keurig verpakt
Goede informatie over bestelling en levering

Nvt

theo

Goed mooi op tijd

Stijlbrigade

Snelle levering en goed verzorgd.
Echter ontvangen product voldeed niet aan de bestelde maatvoering.
Snelle levering en goed verzorgd.
Echter ontvangen product voldeed niet aan de bestelde maatvoering.
De bestelde 40 cm diameter bleek 36 en 37 cm te zijn. En juist de maatvoering was erg belangrijk.

Juiste info op de site! Zorgvuldigheid voorkomt teleurstelling.

Beste klant,
De houtschijf is een natuurprodukt, waardoor wij bij de omschrijving dan ook aangeven dat de maatvoering kunnen afwijken. We geven een maat op, zodat u wel weet, welke grootte u kunt verwachten.

Pearl

Don't buy anything from this webshop,

Bad cominication, sending wrong products , no responsibility , bad service

Beste klant,
Wij begrijpen dat het teleurstellend is als het artikel iets afwijkt van de foto. Echter bij het piepschuim hoofd geven wij dit aan bij de eigenschappen in onze webwinkel. Wij hebben u een PB gestuurd

Herman

Goed, snelle levering

Vivianne mulder

Foto's op de website zijn totaal anders dan in werkelijkheid. Geen vergelijking!! Je word voor de zoveelste keer misleid. Waarom ? Als je achter je product staat verkoop dan ook datgene wat je laat... Foto's op de website zijn totaal anders dan in werkelijkheid. Geen vergelijking!! Je word voor de zoveelste keer misleid. Waarom ? Als je achter je product staat verkoop dan ook datgene wat je laat zien. Heel erg jammer. Bestel nooit meer bij jullie.

Ben en blijf eerlijk zowel op foto als levering. Prijs kwaliteit klopt niet. Geen leer niet de beloofde uitstraling. Ik ga en blijf voor eerlijkheid gaan !!!!!!!!! Jammer

Beste klant,
Wat jammer dat u niet tevreden bent over diverse beeldjes "dikke dame".
Beste klant,
Wat jammer dat u niet tevreden bent over diverse beeldjes "dikke dame".
Dat dit voor de klant vervelend kan zijn begrijpen wij heel goed. Wij adviseren u dan ook zo snel mogelijk contact op te nemen met de klantenservice via de telefoon of per e-mail met uw ordernummer en een beschrijving van het probleem (evt. foto). Wij helpen u dan graag verder.
Wij hebben u een PB gestuurd.