Moniek

Artikelen waren netjes verpakt maar een dag te laat bezorgd. Kreeg ook geen mail dat de artikelen een dag later geleverd zouden worden.

Reactie Bellatio.nl:

Beste,
Beste,
In de nacht van 10 oktober heeft er een grootschalige sorteerfout plaatsgevonden bij DHL. Waardoor er ruim 1500 orders niet gesorteerd konden worden, naar alle waarschijnlijkheid betreft het ook uw zending. Dit houdt in dat uw order vertraging heeft opgelopen.
Het is niet zichtbaar voor ons geweest welke orders het betreft waardoor we niet in de gelegenheid zijn geweest om contact met u op te nemen.
Onze excuses voor het ongemak en indien er nog vragen zijn vernemen wij deze graag,

R.Plug

J Peiter

Levering binnen 24 uur. Prima producten.

Alicia

w van homoet

Was allemaal heel goed

R

nee

Ronald Kol

Ronald Kaspers

Redelijk.

Als er storing is met iDeal of een andere betalingsportal laat de klant dit dan weten en laat niet de klant zelf moeten bellen waarom er nog geen bevestiging is.
Het traject er na "mail een...
Het traject er na "mail een afschrijvingsbewijs en het wordt doorgezet naar de order afhandeling " is wel weer goed.

Reactie Bellatio.nl:

Beste klant
Bedankt voor uw feedback,
Echter zijn niet alle storingen zichtbaar bij ons. Hierdoor kan het helaas voorkomen dat we niet elke klant kunnen benaderen.
Hopende u voldoende...
Beste klant
Bedankt voor uw feedback,
Hopende u voldoende te hebben geinformeerd.
Team klantenservice
Shoppartners.

GPB

De produkten die ik er kocht waren minder van kwaliteit dan de wijze waarop ze op hun website waren gepresenteerd

Toon de produkten wat minder geflatteerd

Breedveld

Snelle levering, redelijke kwaliteit