Trix van Vliet

Fijn om hier te mogen bestellen.

Geen verbeterpunten.

J.J. Entertainment

Prima service voor herhaling vatbaar !!

Sandra

Snelle levering en prima produkten

Tijman

Lekker vlot, besteld en twee dagen later in huis. Kennelijk kon DHL mijn huis niet 1-2-3 vinden, maar een dagje later stond er dan toch een bezorger voor de deur met het pakketje.

Die fluitende sleutelhangers uit het assortiment nemen; twee besteld maar helaas, die dingen doen niets en zijn na veel gefluit maar geen antwoord direct de prullenbak in gegaan. Voor € 1,50 per... Die fluitende sleutelhangers uit het assortiment nemen; twee besteld maar helaas, die dingen doen niets en zijn na veel gefluit maar geen antwoord direct de prullenbak in gegaan. Voor € 1,50 per stuk kan je ook eigenlijk niets verwachten. Jammer, maar dat is echt rotzooi.

Agatha de Vos

Snelle levering en goed verzorgd

Coen

Goede kwaliteit producten.
Juiste prijs voor voor producten .
Producten netjes verzonden.

Het zou fijner zijn als de producten via post nl werden verzonden die zijn naar mijn ervaring zijn de verzendingen sneller en op de dag dat ze geleverd worden wordt het sochtends geleverd en hoef... Het zou fijner zijn als de producten via post nl werden verzonden die zijn naar mijn ervaring zijn de verzendingen sneller en op de dag dat ze geleverd worden wordt het sochtends geleverd en hoef je niet thuis te blijven zoals bij DHL waar de lever tijd tussen 2 en 6 uur smiddags is en je vrije dag weg is.

F.J.Soetevent

Correcte en snelle levering

versieck nikita

Snelle verzending

geen te verbeteren punten

Vivian

De bestelde artikelen zijn snel en correct bezorgd. De lage verzendkosten vind ik een groot pluspunt!

De website is schreeuwerig en wat onoverzichtelijk. Gaf mij in eerste instantie weinig vertrouwen in het bedrijf.

nn

Heel goed