Nora

Goed. Snel en effectief handelen. Klantvriendelijk, goed inzicht op hun voorraad.

CH Peet

?

Maarten van Helden

Teleurgesteld

Verzendkosten zijn veel te hoog bij retourneren van product dat niet voldoet. Daarom retouraanvraag geannuleerd.

van den berg

Positief

nee

Ester van Raamsdonk4

Snel en goed!

Ik had 4 paar waterschoenen gekocht waarvan 2 paar te groot waren. Deze moesten dus retour. Het is jammer dat je met deze retour zending niet meteen aan kan geven dat je een andere maat wil. Ik... Ik had 4 paar waterschoenen gekocht waarvan 2 paar te groot waren. Deze moesten dus retour. Het is jammer dat je met deze retour zending niet meteen aan kan geven dat je een andere maat wil. Ik moest nu 2 paar nieuwe bestellen en betalen en de andere retourzenden en wachten op mijn geld. Omslachtig. Ook is het jammer dat je 3.95 betaald voor je eerste bestelling dan 5 euro voor je gedeeltelijke retourzending en dan wederom 3.95 voor de nieuwe bestelling. bent dus 12,90 kwijt aan verzendkosten! Ik kreeg als tip van de chatmedewerker om de gehele bestelling retour te zenden en alles opnieuw met de juiste maat te bestellen. Dan kreeg ik mijn hele bedrag terug van de eerste bestelling incl verzendkosten. Dat had me dan 3.95 gescheeld, een onlogisch proces. Ik heb de waterschoentjes nodig dus wou diegene die pasten niet meer retour zenden.....

Tanja v/d Heijden

EvC

Snelle levering maar ruilen niet mogelijk en retour voor eigen rekening

Service!
Heel jammer dat retourkosten altijd voor eigen rekening zijn.
Service!
Heel jammer dat retourkosten altijd voor eigen rekening zijn.
Zelfs ruilen voor een andere maat (omdat de normale maat slippers een centimeter kleiner valt dan verwacht) kon niet. Ik moest retourkosten betalen voor terugzending van de kleinere maat en opnieuw verzendkosten betalen voor de nieuwe bestelling. De kleur die ik had besteld bleek ineens niet meer voldoende op voorraad dus kreeg ik een andere kleur.

Leny kropf

Ik had rug tasjes nodig voor mijn kleinkinderen voor een dagje uit en deze web shop had alles wat ik nodig had.we gaan een heerlijk dagje uit van maken met de rugtasjes van Bellatio.

Ik zou het niet weten. Alles is naar zeer tevredenheid af geleverd.

H.van der Smit

Het was de eerste keer dat ik wat bestelde maar het was prima geregegeld. snelle verzending en prima verpakt. Dank.