Maron Pots

Leuke 'frisse' side op internet, leuke nieuwe ideeën voor cadeautjes.

Er is geen 24-uurslevering? Ik denk dat als uw bedrijf met de tijd mee wilt gaan dat dir wél een must wordt. Zomaar een tip, want mij persoonlijk maakt het niet uit m'n bestellen na 2 dagen te... Er is geen 24-uurslevering? Ik denk dat als uw bedrijf met de tijd mee wilt gaan dat dir wél een must wordt. Zomaar een tip, want mij persoonlijk maakt het niet uit m'n bestellen na 2 dagen te ontvangen. Maar de rest van uw klanten?

Dhr. B. D. Poelstra

Slechts één keer mee te maken gehad, maar die ene keer was wel positief.

Wilde eerst een bestelling plaatsen bij een ander bedrijf, maar dat kon alleen boven de € 15,00.
Hier was deze (in mijn ogen) absurde beperking niet van toepassing, dus:
Zo door...
Hier was deze (in mijn ogen) absurde beperking niet van toepassing, dus:
Zo door gaan.

Lenferink

Nette site en nette verpakking. Ben alleen geen fan van bezorgservice dhl en dat het niet binnen 24u bezorgd wordt.

Dhl is een nette bezorgservice maar bezorgd niet bij de buren als je niet thuis bent en de meeste mensen werken overdag en kunnen het pakketje dus niet ontvangen. Hierdoor heb ik het pakket te laat... Dhl is een nette bezorgservice maar bezorgd niet bij de buren als je niet thuis bent en de meeste mensen werken overdag en kunnen het pakketje dus niet ontvangen. Hierdoor heb ik het pakket te laat ontvangen en heb ik het ergens anders moeten bestellen waar het sneller bezorgd is en bij de buren. Het aangekochte product van jullie zal ik dus helaas moeten retourneren.

Happy Days

Snelle correcte levering.

Xx

Ok

JAD

Prima verlopen bestelling

Het zou handig zijn een bestelling en betaling via iDeal pas aan te nemen als de betaling is verwerkt.

M. Lichtendahl

Zeer prettige eerste ervaring!

Nee, kan niet beter!

R