Karen

Belachelijk. 4 euro om iets op te laten sturen en zelf 7 euro moeten betalen om te retouneren. Product was in her echt veel groter dan op website. Uiteindelijk niet terug gestuurd omdat heen en weer... Belachelijk. 4 euro om iets op te laten sturen en zelf 7 euro moeten betalen om te retouneren. Product was in her echt veel groter dan op website. Uiteindelijk niet terug gestuurd omdat heen en weer zenDen net zo duur zou worden als het product

Judith van Delden

Snelle bestelling

H.A.M. Arkenaar-Poiesz

Het was mijn eerste keer, maar zeker voor herhaling vatbaar!

Ik zou het niet weten!

Karin Hoving

Zeer tevreden, snelle levering. Alleen moet er meer duidelijkheid op de site staan de hoeveelheid stokken het gaat. Word per 1 verkocht en staat een plaatje bij met 2. Ik dacht dat het 2 nordic... Zeer tevreden, snelle levering. Alleen moet er meer duidelijkheid op de site staan de hoeveelheid stokken het gaat. Word per 1 verkocht en staat een plaatje bij met 2. Ik dacht dat het 2 nordic walking stokken waren voor 15,95 euro en had 2 paar besteld , dus dacht 4 stokken te krijgen en kreeg er maar 2.

Zie bij ervaring

Meghan

Tafelkleed voor de tuintafel voor mijn oma besteld. Netjes op de hoogte gehouden over de status en de volgende dag bezorgd!

Chris Alberts

Leuke produkten tegen vriendelijke prijs. Snelle levering, goed klantencontact. Echter heeft men tweemaal het verschuldigde bedrag ontvangen en ik wacht nog op restitutie...

Men heeft tweemaal mijn bedrag ontvangen en ik wacht nog op restitutie van het teveel.

Marjolein

Vrijdag ochtend besteld en zaterdag kon ik het ophalen. Kreeg zelfs een smsje dat mijn pakketje klaarlag. Top!

Gail / JensBeenhakker

Goed bevallen, voor herhaling vatbaar

v Middelkoop

Goed en duidelijk

Theo Michel

Het bestelde ontving ik sneller als verwacht