Adema

Prima service, vlotte levering, gemakkelijk kunnen betalen.

Omdat de gever uit Amerika de verkeerde maat van een shirt had besteld en ik het terug wilde zenden, heb ik telefonisch contact gezocht om te vragen hoe het moest en het gesprek verliep niet echt... Omdat de gever uit Amerika de verkeerde maat van een shirt had besteld en ik het terug wilde zenden, heb ik telefonisch contact gezocht om te vragen hoe het moest en het gesprek verliep niet echt lekker vond ik. Ik snapte haar info niet over waar bepaalde knoppen of teksten stonden en hoe de procedure in zijn werk ging. Ze was nogal korzelig voor de telefoon.
De gever uit Amerika heeft het toen zelf voor mij geregeld en mij een mail daarover gestuurd. Zelf heb ik toen het shirt terug gezonden en vanuit Nederland een andere maat besteld, dat verliep vlot en goed.

Liselotte

Sarah artikelen besteld die ik op kort termijn nodig had. Leuke spullen voor een redelijke prijs. Snelle levering.

Sylvia van Etten

Gewoon goed! Niet te duur en snelle levering.

Nvt

fatna

1 keer besteld en goede ervaring

nee

Scheer

Wel waar ik snel weer iets zou bestellen.

Kreeg om 11 uur bericht dat pakketje tussen 11 en 15 uur bezorgt zou worden. Voor hetzelfde waren ze er gelijk om 11 uur. Toevallig was ik wel gehele dag thuis. Graag eerder bezorg bericht.

Snabel

Goed overzicht. Duidelijk. Goed op de hoogte gehouden van elke stap

John Wachelder

1ste bestelling overall tevreden

jmvd berk

Dit is de eerste keer en heb tot nu toe niets aan te merken

nvt