R. Tibboel

Goede en keurige levering

Tony van Schenk Brill

(Bewerkt)

Bestellen gaat goed, retour minder. Na een mailtje is probleem opgelost.

Ik heb 3 paar slippers besteld in maat 43 van het merk Beco. Alle maten waren net iets anders. de blauwe zaten goed, de zwarte iets strakker en de witte duidelijk te klein. De witte zijn... Ik heb 3 paar slippers besteld in maat 43 van het merk Beco. Alle maten waren net iets anders. de blauwe zaten goed, de zwarte iets strakker en de witte duidelijk te klein. De witte zijn teruggestuurd. Helaas werden de retourkosten ad €5,75 niet vergoed, ondanks dat het hier een produktiefout betreft. Dit is opgelost door een waardebon ter hoogte van de verzendkosten te geven.

C.J.Smeets

Vriendelijke mensen ik ben alleen nog niet toe gekomen om regenpak te testen, i.v.m. rug pijn ik kom hier later nog op terug via email sorry voor ongemak

Liesbeth Slof

Snel en correct

Esther

Heel prettig, makkelijk en snel.

Ik vond het lastig om in 1 keer te zien welke broeken en nog wel in mijn maat waren, maar kan aan mij loggen.

Rob

Goed en snel geleverd

Bmfr

Echt goed

2 keer besteld, 2 keer verkeerd gestuurd, desondanks goed opgelost.

wolters

Mijn ervaring is zeer positief. snelle levering en ik kom zeker terug

E

Snelle levering.
Wel nogal misleidende site. Andere naam voor zogezegde Nederlandse en Belgische versie van de website.
Vrij hoge verzendkosten voor België.
De goederen waren...
Snelle levering.
Vrij hoge verzendkosten voor België.
De goederen waren niet in perfecte staat. De letters zijn wat beschadigd.