Essers

Bestelling van sloffen

De maat van de bestelde sloffen liep tot 44, maar was voor mijn zoon die maat 44 heeft te klein. Ik heb het pakket retour gestuurd, maar kon nergens vinden of dat betekent dat het aankoopbedrag... De maat van de bestelde sloffen liep tot 44, maar was voor mijn zoon die maat 44 heeft te klein. Ik heb het pakket retour gestuurd, maar kon nergens vinden of dat betekent dat het aankoopbedrag wordt teruggestort of wat er daarmee gebeurt. Er stond ook nergens wat de voorwaarden zijn voor retourneren of wat ervoor nodig is.

Borgman

(Bewerkt)

E r wordt nu al om een beoordeling gevraagd terwijl Ik nog steeds geen bericht heb ontvangen dat het pakketje klaar ligt bij het afhaal adres. Raar. Inmiddels is het kerst 2015 en krijg ik bericht... E r wordt nu al om een beoordeling gevraagd terwijl Ik nog steeds geen bericht heb ontvangen dat het pakketje klaar ligt bij het afhaal adres. Raar. Inmiddels is het kerst 2015 en krijg ik bericht van Belatio dat het kerst t'shirt bij een afhaalpunt in Elewijt ligt in plaats van het afhaal adres in Rotterdam. Belachelijk.

Graag ook op tijd leveren bij het opgegeven afhaal adres.

Nancy

Barslecht

Item verzonden op 15 december 2015 met adres kialapunt vraag om dit ten laatste op22 december te ontvangne. Daarna niets meer gehoord : bij telefonisch contact bleek dat het pakje niet leverbaar... Item verzonden op 15 december 2015 met adres kialapunt vraag om dit ten laatste op22 december te ontvangne. Daarna niets meer gehoord : bij telefonisch contact bleek dat het pakje niet leverbaar was in het kialapunt met gevolg dat het terug naar afzender gegaan is en dit zonder verwittigen.. Als ik wou dat ik het toch wou ontnvangen moest ik opnieuw verzendingskosten betalen toch niet mijnschuld dat de verzending fout is gelopen ..... Grott probleem want zo krijgt mijn dochter haar beloofd kertgeschenk niet.. Nen dikke merci voor dit geklungel wil nooit meer iets bij jullie bestellen" geen service

Iemand

1 aankoop gedaan; levering vlot; gewoon goed

Borgman

Graag bericht sturen als het pakket geleverd is.

Inge

Snel en goed geleverd

website is niet superoverzichtelijk

johnny rutten

Bestellen, opvolging, levering tiptop.
Bestellen, opvolging, levering tiptop.
Verzendprijs 6.95E voor een klein en licht product van 6.99E is in vergelijking met andere online-bedrijven schromelijk overdreven. Mijn kinderen verklaarden me gek. Dit is dan ook de enige reden waarom wij bij Bellatio niets meer zullen bestellen.

Alles tiptop, maar de verzendingskosten zijn overdreven. De meeste online-bedrijven doen het véél goedkoper.
We zijn vlotte on-line bestellers en hebben toch wel wat ervaring.
Vermits...
We zijn vlotte on-line bestellers en hebben toch wel wat ervaring.
Vermits we daardoor niet van plan zijn om nog te bestellen, kunnen we niet anders dan een 'slecht' geven voor de eindscore. Het spijt ons.

G.D. van Duijn

Deze is goed

product was niet helemaal wat ik had verwacht daarom teruggestuurd product was 15,95 teruggestuurd kosten 6,95 en heb daar nu eigenlijk niets voor.

Yasmin Bayerl

Geen, was prima

donders

Het artikel vind ik goedkope ROMMEL.koop niks meer bij jullie kan beter naar ACION