Schell

Bedrijf geen specifieke opmerkingen, product werd snel verzonden.DHL service zeer slecht en 5 dagen levertijd. Helaas is de wachttijd bij DHL erg lang (43 minuten) en werd er aangegeven dat ze ook... Bedrijf geen specifieke opmerkingen, product werd snel verzonden.DHL service zeer slecht en 5 dagen levertijd. Helaas is de wachttijd bij DHL erg lang (43 minuten) en werd er aangegeven dat ze ook niet wisten waar het pakje was en we maar af moesten wachten. Wellicht kan een tegoedbon een mooi gebaar zijn!Helaas zal ik met deze leveringservice geen gebruik van uw bedrijf meer maken!

Andere vervoerder!

Matthijs Nele

Aankoop speelgoed

Ilsee

TOP! En uitstekende service met een beschadigd product

Sanne Ellenbroek

De levering was goed, alleen het product zelf! Wat een flop. Heb mijn hoepel nu 3 keer gebruikt en hij gaat aan alle kanten kapot!! Ten eerste was hij veeeel te licht. Hier kon ik dus niets mee, heb... De levering was goed, alleen het product zelf! Wat een flop. Heb mijn hoepel nu 3 keer gebruikt en hij gaat aan alle kanten kapot!! Ten eerste was hij veeeel te licht. Hier kon ik dus niets mee, heb er water in gedaan en nu knapt ie spontaan onder het hoelahoepen. Heb dus heel erg spijt dat ik hen heb gekocht.

c.nijpels

Ik zit al 3 dagen te wachten op zending. DHL is onbereikbaar en trackcode werkt niet. Wat een service.

neem een ander vervoersbedrijf

Reactie Bellatio.nl:

Beste heer Nijpels, Onze welgemeende excuses voor het ongemak. Zojuist hebben wij telefonisch contact opgenomen met DHL, het pakket wordt vandaag tussen 12:00 uur en 18:00 uur bezorgd.
De...
De vertraging is opgelopen door te weinig personeel bij DHL. Hopende u voldoende geinformeerd te hebben. Met vriendelijke groet, Shoppartners.

Mandemaker

Product donderdags besteld en s'woensdag afgeleverd wat voor Franse begrippen goed is.

À À van 't Hoff

Uitstekend en snel geholpen

Wph donders

Tijdig bezorgd waarvoor mijn dank. Het product klopte niet helemaal met de beschrijving

Daadwerkelijk het beschreven product zoals op de foto leveren en niet iets vergelijkbaars

Somford-everdij

verzendkosten erg hoog t.o.v. de bestelling

Jannij Terlouw-Snijders

Prima! De service is heel persoonlijk en goed.