Dissel

Via google gezocht op termen van producten. Via google op uw website gekomen.

NVT

cg de sleppers

Super snelle levering

C. van den Berg

In eerste instantie een positieve ervaring. De goederen zijn snel en correct afgeleverd. Echter, bij het retourneren van de goederen heb ik erg lang moeten wachten om mijn geld terug te krijgen en... In eerste instantie een positieve ervaring. De goederen zijn snel en correct afgeleverd. Echter, bij het retourneren van de goederen heb ik erg lang moeten wachten om mijn geld terug te krijgen en hier meerdere malen over moeten bellen.

Telefonistes moeten beter op de hoogte van de afhandeling retour gezonden goederen. Na eenmaal bellen moeten zij contact op kunnen nemen met de financiele afdeling en geen afwachtende houding aan... Telefonistes moeten beter op de hoogte van de afhandeling retour gezonden goederen. Na eenmaal bellen moeten zij contact op kunnen nemen met de financiele afdeling en geen afwachtende houding aan nemen. Naar klant terug koppelen hoe de stand van zaken is. Hierdoor krijgt een klant meer vertrouwen in een correcte afhandeling.

Ronald

De website werkt snel, is overzichtelijk en het product werd binnen korte tijd thuisbezorgd.

Achten

Bestelling goed en snel geleverd

Jan

Prima levering en vooral snel

Henrike Laning

Goede kwaliteit, snelle levering