Geebelen

Uitstekende service. Ben zeer tevreden!

Brigitta Alphenaar

Had alleen een jas besteld die veel te groot was voor mijn zoon.die M heeft normaal en ik had S besteld omdat vermeld stond dat ze groot uitvielen.en hij was zo blij hij zocht zo n jas maar helaaa... Had alleen een jas besteld die veel te groot was voor mijn zoon.die M heeft normaal en ik had S besteld omdat vermeld stond dat ze groot uitvielen.en hij was zo blij hij zocht zo n jas maar helaaa dus. En ik vind het retourneren duur andere hebben antwoordnummer als ik wat moet terug sturen.dus nee zal niet snel meer wat bestellen. En ik heb ook geen reactie terug gehad bij mijn vermelding over het retourneren.

Retourneren anders. En wat meer naar deklant gerichter zijn.

Vlaeminck

JOS

Zeer goed

ik zou het NIET weten( alles correct en goed )

Dennis Heijn

(Bewerkt)

Slecht. Ik heb het product namelijk nog niet!! Ze zeiden dat het afgeleverd was. Niet dus. Ze gingen het uiztoeken en mij terugbellen. Niet teruggebeld!

Ik zou toch sneller terugkomen als een klant belt als de spullen niet zijn aangekomen.

Henri Van Dyck

Uitstekend verloop van bestelling en levering, Zondagmiddag bestelling gedaan en Dinsdag voormiddag geleverd in goede orde, kan niet beter, bedankt

Nvt

E.H. Snijders

Tot nu toe uitstekend.

Jolanda Pijper

Prima bedrijf. Snelle service

Laat de klant weten of iets brievenbus of pakketpost is. Nu op dhl gewacht terwijl het in de brievenbus(buiten) is gedaan.

J van der Kaap

Snelle levering. Artikelen zijn wat ik er van verwacht had.

Eerste x een bestelling gedaan kan tot op heden niets bedenken.