Eva

Ik zou hier eerlijk gezegd niet meer bestellen. Bij het retourneren moest ik weer verzendkosten betalen terwijl dat bij andere bedrijven niet zo is. Uiteindelijk betaal je dus 10 e aan verzendkosten... Ik zou hier eerlijk gezegd niet meer bestellen. Bij het retourneren moest ik weer verzendkosten betalen terwijl dat bij andere bedrijven niet zo is. Uiteindelijk betaal je dus 10 e aan verzendkosten (heen en terug) voor niks. Dat is natuurlijk te gek voor woorden.

Reactie Bellatio.nl:

Beste Eva,
Indien u alle producten retourneert, dan ontvangt u de verzendkosten a EUR 3,75 retour. De gemaakte kosten voor de retourzending zijn echter wel voor eigen rekening.
Met...

Rosemarie Winters

Wat een snelle levering!

Marian

1 keer besteld

breedte riem en gaatjes tot .... cm etc, mochten er wel staan

A.Schouten

Goede informatie, snelle levering

agnes van rossum

Super positief, er was iets kapot en heb foto opgestuurd, ik krijg een gehele nieuwe.

binaca

Conform verwachtingen

Corina

Alle producten die ik hebben wilde waren op voorraad. Snelle verzending en levering!

Heb gemerkt dat mijn tablet moeite heeft met de website. Kan aan mijn tablet liggen maar leek mij wel een goed idee om het even te vermelden.