Mariska van Eeckhoven

E.de Zwaan

Zeer snelle en correcte levering, overzichtelijke website,

Buchele

Duidelijke info snelle levering

P. van Baak

Snel en niet duur

Maurice Molier

Snelle levering, assortiment goed in verschillende maten

Overzichtelijkheid website

Marieke

Had er nog nooit van gehoord, maar ben tevreden: goede service en prima producten.

Peter Bruijns

Goede en snelle service

Het winkelwagentjes functioneert niet goed. Toen ik drie t-shirt naar vijf t-shirts wilde aanpassen in het winkelwagentje toen werd de prijs per stuk niet aangepast. Ik heb toen alles verwijderd en... Het winkelwagentjes functioneert niet goed. Toen ik drie t-shirt naar vijf t-shirts wilde aanpassen in het winkelwagentje toen werd de prijs per stuk niet aangepast. Ik heb toen alles verwijderd en gewoon bij het artikel de vijf t-shirts besteld, dan staat wel de juiste prijs.

E. van Putten

De bestelling is netjes afgehandeld en op tijd verstuurd en aangekomen, maar het bestelde product is op de site erg vertekend weergegeven. Mijn verwachting was een volle slinger kunstbuxus, maar het... De bestelling is netjes afgehandeld en op tijd verstuurd en aangekomen, maar het bestelde product is op de site erg vertekend weergegeven. Mijn verwachting was een volle slinger kunstbuxus, maar het was een zeer klein, ielig slingertje, dat nauwelijks geschikt is voor het doel waarvoor ik het heb besteld.