Debbie

Snelle afhandeling en goede producten

Houden zo!!!

d. tielen

Prima, snelle levering. Goede prijs, het is in een hele mooie zak geleverd!

Kwaliteit van kledingstuk,

Piet Snot

Slecht

ga weg bij Selektvracht of je gaat, samen met hen, failliet - Selektvracht is werkelijk waar een kut-bedrijf dat liegt, bedriegt en haar beloften niet nakomt. verschillende dagdelen thuisgezeten,... ga weg bij Selektvracht of je gaat, samen met hen, failliet - Selektvracht is werkelijk waar een kut-bedrijf dat liegt, bedriegt en haar beloften niet nakomt. verschillende dagdelen thuisgezeten, pakket nooit ontvangen en op track & trace staat doodleuk dat ze langs zijn geweest. pure leugens, geen briefjes in de bus, niks

J. Kerkhoffs

Snelle en correcte levering

bluemink

dirk de vuyst

Zeer goed

alinda kraake

Prima en snelle service.

Wim Postma

de track en trace die ik kon gebruiken gebeurde pas een uur voor de levering iets toen had het pakje vier trajecten afgelegt en de drie dagen ervoor kon ik geen enkele info ophalen via de link

Nentjes

Heel erg teleur gesteld om dat het product totaal niet overeen kwam met de foto op de site.
Na dat ik heb gebeld vond de dame die ik sprak het niet erg belangrijk. Het ging hier om knikkers maar het feit dat het product dus niet eens op de foto hoeft te lijken heeft er voor gezorgd dat ik er nooit meer iets zal kopen!!!

Naar de klant luisteren en niet aleen naar het bestel nummer kijken