vhp human performance bv

Heb nog niet vaak gebruik gemaakt van Bellatio, maar ben heel tevreden over de laatste levering.

Rufus

Gewoon prettig om te bestellen.

kdv humpie dumpie

Goed en snel

Annemieke Koot

Voor de verjaardag van een vriendin heb ik een grappig toepasselijk keukenschort besteld. Op de website zag het schort er erg leuk uit. Helaas bleek het schort veel kleiner (korter) dan ik had... Voor de verjaardag van een vriendin heb ik een grappig toepasselijk keukenschort besteld. Op de website zag het schort er erg leuk uit. Helaas bleek het schort veel kleiner (korter) dan ik had verwacht. De afwerking van het schort (rode bies) was erg slordig genaaid. Ik vond de prijs/kwaliteitverhouding slecht.

Er staan wel maten bij de foto maar het is toch lastig een beeld te vormen hoe het schort er in werkelijkheid uitziet. Het zou beter zijn om iemand af te beelden met het schort aan.

Marijke

Niets op aan te merken. Goed!

LOk

Meerder malen, zowel telefonisch als bij een bezoek aan shoppartners bleek dat de procedure belangrijker werd gevonden dan de klantvriendelijkheid of de service. In mijn geval betekende dat ik... Meerder malen, zowel telefonisch als bij een bezoek aan shoppartners bleek dat de procedure belangrijker werd gevonden dan de klantvriendelijkheid of de service. In mijn geval betekende dat ik naar huis werd gestuurd om opnieuw de bestelling te doen.

Service verbeteren door flexibeler te zijn.

D van ingen

Komt afspraken na, prima!

Marja kardoes

Eerste ervaring is goed , snelle reactie over een probleem met de betaling en uitgebreide info over het verloop van de bestelling.

Niet echt , ga zo door

M.

Item gekocht via webshop.