Jacob

Mijn ervaring is goed, maar de ervaring van buurvrouw is niet moet, spullen besteld en niet gekomen.

Doen je er beloofd wordt

Daniëlle Hermans

Hele goede ervaring

aam veldhuis

Ik had wat besteldt en de 2 potten waterbalonnen met een pompje .heb het gekregen en de pompjes zatten er niet in .alleen waterbalonnen.heb contact gehad krijg ik een waardebon zo dat ik weer... Ik had wat besteldt en de 2 potten waterbalonnen met een pompje .heb het gekregen en de pompjes zatten er niet in .alleen waterbalonnen.heb contact gehad krijg ik een waardebon zo dat ik weer verplicht ben om bij hun te bestellen.slechte service

Reactie Bellatio.nl:

Indien een product incompleet of onjuist geleverd is stelt onze klantenservice de keus of de klant het bedrag terug wenst te ontvangen of dat er een waardebon aangeboden wordt welke een jaar lang... Indien een product incompleet of onjuist geleverd is stelt onze klantenservice de keus of de klant het bedrag terug wenst te ontvangen of dat er een waardebon aangeboden wordt welke een jaar lang geldig is in onze online winkels.
Klantenservice Shoppartners

Betsy Wildvank

Ik koop er geen artikelen weer omdat je andere artikelen geleverd krijgt, dan je hebt besteld.

er is een andere kleur artikel geleverd, dan besteld is, dit vind ik een slechte zaak

Reactie Bellatio.nl:

Indien er een verkeerd product geleverd wordt kunt u contact opnemen met onze klantenservice voor een passende oplossing.
Klantenservice Shoppartners

hogenberg

nee

geen info

Bestelling op tijd geleverd. wordt netjes per email geinformeerd over status bestelling

chrissy

Geen goede ervaring

Als iemand 4 bandjes besteld, verstuurd die gewoon in een envelop inplaats van in een mega grote kartonnen doos. Dan zijn de verzend kosten voor kosten heel wat minder en word het aantrekkelijker om... Als iemand 4 bandjes besteld, verstuurd die gewoon in een envelop inplaats van in een mega grote kartonnen doos. Dan zijn de verzend kosten voor kosten heel wat minder en word het aantrekkelijker om weer iets te bestellen.