Bestelling duikflippers

nee

Jannie Mazereeuw

Uitstekend.Zeer vriendelijke telefooniste die ons uitstekend wilde helpen toen wij tijdens de online bestelling bleven steken bij stap 3.

jammer dat je alleen tijdens kantoor uren kunt bestellen. Meestal heb je in de avond even de tijd om te rustig de site te bekijken en dan te bestellen.

Sfermeek

Geweldige service en hele snelle levering! Bedankt

Hans

Ik heb een bestelling gedaan voor kleding. Op zich keurig uitgevoerd door Bellatio. Het enige vervelende is dat de maten niet uniform zijn. Ik heb 4 shirts gekocht waarbij er 1 shirt kleiner is dan... Ik heb een bestelling gedaan voor kleding. Op zich keurig uitgevoerd door Bellatio. Het enige vervelende is dat de maten niet uniform zijn. Ik heb 4 shirts gekocht waarbij er 1 shirt kleiner is dan de andere 3 shirts terwijl het wel dezelfde maat is. Ter info, het scheelt ongeveer 10 cm in lengte!

Maatvoering moet eenduidig en conform de eigen beschrijving op de site!

Jolanda

Heel goed, nette behandeling en snelle bezorging. Super

w haaima

Om eerlijk te zijn slecht produkten die gewoon zo in een doos gegooid zijn zonder dat ze in het plastic zitten

het is zeer kinderachtig bij retourneren dat de klant zich aan spelregels moet houden ??
in welk jaar leven we ..

daarnaast moet je bij het retour sturen van het pakket WEER...
in welk jaar leven we ..

daarnaast moet je bij het retour sturen van het pakket WEER kosten betalen terwijl je ook al verzendkosten hebt betaald WAARDELOOS
bestel hier dan ook NOOIT MEER

Frank

Zeer goed

Tot nu toe nog géén gevonden dus nog niet nodig!

Sneeuw-wolf

Zeer goed, goede helpdesk; eerlijk en duidelijk antwoorden op vragen. Ik ben zeer blij met deze eigenschappen

ga zo door !!

Anita