marion

Harry T

Vissershoedjes gekocht

Johan Zandbergen

Prima bedrijf!

Mijn ervaring is postief, het ging goed en snel.

Gewoon zo doorgaan

c. van der ziel

op internet leek het product groter. misschien afmetingen vermelden bij het product.

Frank

Ruim aanbod en snelle service
Slechts 1 keer besteld dus nog weinig ervaring

helaas was eerste bestelling niet goed en aangezien jullie niet aan ruilen doen moest er geretourneerd worden.. om vervolgens een andere maat te bestellen. Waardoor we uiteindelijk toch bijna 7 euro... helaas was eerste bestelling niet goed en aangezien jullie niet aan ruilen doen moest er geretourneerd worden.. om vervolgens een andere maat te bestellen. Waardoor we uiteindelijk toch bijna 7 euro duurder uitkwamen vanwege portokosten.. Dit zou beter kunnen!

Verstegen

GOed zeer snelle levering!

zou t niet weten

Hermsen

nee

R.L. Quaedvlieg

Heb een paar keer wat besteld de laatste bestelling was een beschadiging ben benieuwd hoe deze wordt afgehandeld, hier na kan ik een precieze beoordeling geven.

Aftersales ook open gelaten daar dit ook met bovenstaande te maken heeft. Op de reactiesnelheid heb in niet geantwoord daar ik nog aan het wachten ben op een reactie qua retour aanvraag.
Aftersales ook open gelaten daar dit ook met bovenstaande te maken heeft.
Ik zou het leuk vinden als u me eind week 23 nogmaals wil benaderen daar dan de retour zending eigenlijk afgehandeld moet zijn.