Mijn ervaring met uw bedrijf wil ik graag met u delen,want….Het loopt allemaal op rolletjes zoals het hoort. Ik hoop nog dikwijls een bestelling bij u te kunnen doen.

Verbeterpunten heb ik eigenlijk niet want het gaat allemaal super goed. Ik kijk nog wel steeds uit naar een spaarpot zoals bv een oma en een opa in een schommelstoel waarop een tekst staat: ik zorg... Verbeterpunten heb ik eigenlijk niet want het gaat allemaal super goed. Ik kijk nog wel steeds uit naar een spaarpot zoals bv een oma en een opa in een schommelstoel waarop een tekst staat: ik zorg voor mijn ouwe dag. Jaren geleden gezien en was heel erg leuk.

Piet Andes

Mooie website en betaling was zo geregeld. Bestelling had ik snel in huis

Ga zo door

Ardi

Prima service

Prijzig

nee

Ton Witte

kwaliteit is teleurstellend

OLVG Lab

Zorg a.j.b. voor deugdelijke verpakking. Ik had 10 droppotten besteld om weg te kunnen geven. Kennelijk zitten die bij jullie per 6 verpakt, want er zaten er 6 keurig in een doos gescheiden door... Zorg a.j.b. voor deugdelijke verpakking. Ik had 10 droppotten besteld om weg te kunnen geven. Kennelijk zitten die bij jullie per 6 verpakt, want er zaten er 6 keurig in een doos gescheiden door kartonnetjes. 4 waren er los verpakt met bubbeltjes folie. Toen ik er één oppakte om trots onze nieuwe cadeautjes aan een collega te laten zien, glipte de pot uit de folie, die onderin kennelijk open was en prompt viel die op een andere pot in duizend gruzelementen :-(. Zo jammer. Ik bestel ze voortaan per 6. (Dat kunt je evt. ook op de site vermelden).

Petra Wienen

Goede snelle service

Mv

Vlotte afhandeling bestelling. Snelle levering . Je wordt goed op hoogte gehouden via email. Mooie aantrekkelijke prijzen.
Top . Ga zo door.

Niet dat ik het weet.

van drie

Ik heb spiderman handschoenen besteld maar nog niet gekregen dus kan er nog niets van zeggen

zou kijken waar het is

T

Geen pakket, geen reactie

Neem gvd contact met mij op. Ik heb al gemaild