Silvia

Bijna een week geleden bestelling gedaan maar nog steeds niet binnen!

Reactie Bellatio.nl:

Beste Klant,
Gelukkig heeft u uw pakket kunnen ophalen bij een PostNl afhaalpunt.
Beste Klant,
Gelukkig heeft u uw pakket kunnen ophalen bij een PostNl afhaalpunt.
Het kan voorkomen dat u niet thuis bent als uw pakketje bij u bezorgd moet worden. Wanneer u ook bij de tweede bezorgpoging niet thuis bent, kunt u uw pakket meestal binnen twee weken afhalen op het Postkantoor.

jaw Geerling - van Overhagen

Snelle afhandeling van de bestelling die keurig verpakt de volgende dag aan de deur werd afgeleverd.

Nee ik ben tevreden.

Nicole Van Hastel

Eeñ super goeie ervaring met deze webwinkel zou zo direckt terug bij hun bestellen en een super service dank u wel Bellatio.nl team vriendelijke groetjes nicole

AManting

Prima service

nee

J.C van Zijl-de Ridder

Betrouwbaar ,snel.

Erik Smets

Goede service, levering volgens site.

Geen. Goede ervaring

J. van Zadelhoff

Mijn ervaring is goed. Zou 2 dagen na de bestelling binnen komen en dat gebeurde ook.

Een verbeterpunt zou kunnen zijn het binnen 24 te leveren.

Hans van Helden

Alles is waargemaakt, binnen 24 uur geleverd, kwaliteit product is goed.

Marian Kusters

Goede service, erg snelle levering. Top !

Bettine

Eerst kreeg ik het verkeerde toegestuurd, nl. sterretjes i.p.v. een gieter. dit is door shoppartners snel en goed opgelost. Vanmorgen dan arriveerde de gieter. De gieter lekt aan de onderkant op... Eerst kreeg ik het verkeerde toegestuurd, nl. sterretjes i.p.v. een gieter. dit is door shoppartners snel en goed opgelost. Vanmorgen dan arriveerde de gieter. De gieter lekt aan de onderkant op verschillende plaatsen, als je hem met laagje water erin op aanrecht laat staan, vormt zich een grote plas. Ik neem niet eens de moeite dit ondeugdelijke produkt om te ruilen, andere van deze soort zullen hetzelfde mankement hebben. Niet goed gelast ofzo van bodem aan rest gieter.

hopeloos geval lijkt mij

Reactie Bellatio.nl:

Beste Klant,
Wat vervelend dat de gieter lekt. wij hebben u een PB gestuurd.